• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test ciążowy przed @

reklama
Dziewczyny....sama już nie wiem czy myślicie że to pozytywny test? Dziś mam 24 DC. Długości cyklu różne...około 32 dni jednak po poronieniu miesiączka pojawiała się co 21-22 dni. 4 dni temu odstawiłam duphaston jestem po stymulacji clo. Ile dni po odstawieniu duphastonu powinno wystąpić krwawienie? Zazwyczaj po 1-2 dniach po odstawieniu dostawałam @...

Załączniki

• IMG_20220507_091728.jpg
    IMG_20220507_091728.jpg
    571,4 KB · Wyświetleń: 515
Dziewczyny....sama już nie wiem czy myślicie że to pozytywny test? Dziś mam 24 DC. Długości cyklu różne...około 32 dni jednak po poronieniu miesiączka pojawiała się co 21-22 dni. 4 dni temu odstawiłam duphaston jestem po stymulacji clo. Ile dni po odstawieniu duphastonu powinno wystąpić krwawienie? Zazwyczaj po 1-2 dniach po odstawieniu dostawałam @...
Ja widzę kreskę!! Nie chce Ci zapeszać więc takie cichutkie gratulacje i ogrom uścisków 😊

dlaczego odstawiłam duphaston nie robiąc najpierw testu?

reklama
Ja 11dpo miałam negatywny test (paskowy facelle) i 13dpo pierwszy pozytyw (pink strumieniowy) 🙂
Do implantacji prawdopodobnie doszło 9 dpo, bo miałam w ten dzień obfite jasnobrązowe plamienie. Choć nie mam pewności co do dnia owulacji - nie miałam monitoringu, stwierdzam to jedynie z własnych obserwacji i odczuć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry