Sandra.milosz30
Aktywna w BB
Test zrobiony nie z porannego moczu. Na początku była blada kreska potem wieczorem była właśnie taka jak na zdjęciu . Powtorze jutro test dla pewności

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale blada kreska była po ok 5 minutach do wieczora ona tylko była o wiele wyraźniejszapiszesz : potem wieczorem ,czyli wnioskuję że odstęp czasowy był znacznie dłuższy niż wymagane 3-5 minut ?
Jeśli tak to test jest tak i tak do powtórzenia.
Nie odczytuje się testów ,,potem" .
Jesli dziś była bardzo słaba kreska to jutro jak zrobię to powinna być już chyba bardziej wyraźniejsza .Powtórz rano i obyś zobaczyła to co chcesz![]()
tego to niestety nie wiesz... Jeśli nie mailas monitoringu to nie jesteś w stanie wiedzieć czy i kiedy miałaś owulację w danym dniu a aplikacja to tylko statystyka. Powtórz test, a jeśli będą znów 2 kreski to za 2/3 tygodnie umów wizytę bo wcześniej nic lekarz nie zobaczyW tamtym miesiącu miałam miesiączkę 6 dni potem 3 dni przestoju i przez 10dni plamilam na brązowo i na ,11 dzień plamilam na jasno różowo. Wychodziło mi w kalendarzu że akurat na owulację przestałam plamić. I z obliczeń w ciążę jeśli bym zaszła to akurat tego dnia co plamilam na jasno różowo czyli w owu. Nie wiem czy to wszystko ma coś wspólnego ze sobą ale i tak jestem umówiona u ginekologa na początek stycznia więc wszystko się okaże
na początku największe są przyrosty ale to nie znaczy że kreski będziesz miała wiśniowe, nie patrz na intensywność koloru a na to czy są bo to tylko ma Ci powiedzieć czy ta ciąża jest czy nie. Możesz sobie zrobić betę z krwi w laboratorium i powtórzyć po 48/72h i sprawdzić w internecie na kalkulatorze bhcg przyrost i to tyle i czekać do wizyty.A to jutro jak powtórzę test to powinno być już wyraźniejsze prawdaczy to zależy od przyrostu HCG bo słyszałam że niektóre kobiety mają bardzo niskie HCG na początku