Choć wolałabym żeby to było nie teraz no nic robiłam dwa testy niebylo widać nawet cienia drugiej kreski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś prawdopodobnie w ciąży gratulacje.Witam miesiączka spóźnia mi się 3 dni , dziś zrobiłam test wyszła mi druga blada kreseczka przynajmniej ja ja widzę.Zobacz załącznik 1419188
Beta powyżej 5, więc ciąża. Teraz tylko potwierdzić u lekarza.Witam ostatnia miesiączka 23.05. Beta robiona wczoraj 5074. Czy to ciaza?
Ja robiłam dokładnie z takiej samej firmy test i nic mi nie wyszło 2 dni po spodziewanej miesiączce a dziś czekam już na wynik betyWitam miesiączka spóźnia mi się 3 dni , dziś zrobiłam test wyszła mi druga blada kreseczka przynajmniej ja ja widzę.Zobacz załącznik 1419188
Mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero w 7 tygodniu pozytywny. Jutro wybieram się na betę i mam nadzieję że to ciąża bo już długo staram się z mężem o drugiego dzidziusiaJa robiłam dokładnie z takiej samej firmy test i nic mi nie wyszło 2 dni po spodziewanej miesiączce a dziś czekam już na wynik bety
Witam ostatnia miesiączka 23.05. Beta robiona wczoraj 5074. Czy to ciaza?
I jak beta ?Moje dwa testy a okresu dalej niemam zobaczę czy beta coś wykryje dziś