reklama

Test negatywne a 7 tydzień od stosunku

Witam chcę dodać post.
Dziewczyny uprawiałm seks 3 .04 później 13 miałam plamienia plus krew ale słabsza i teraz 19.05 dostałam również mniej obfita miesiączkę staramy się o bobasa czy jest szansa być w ciąży ? Test negatywne a jeden był taki pod światło rano inny negatywne

Załączniki

• IMG20220520165957.jpg
    IMG20220520165957.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 280
reklama
Witam chcę dodać post.
Dziewczyny uprawiałm seks 3 .04 później 13 miałam plamienia plus krew ale słabsza i teraz 19.05 dostałam również mniej obfita miesiączkę staramy się o bobasa czy jest szansa być w ciąży ? Test negatywne a jeden był taki pod światło rano inny negatywne
Jeśli byłaby ciąża po stosunku 3 kwietnia test byłby na pewno pozytywny

Jeśli staracie się o dziecko to warto obserwować organizm albo wybrać się do ginekologa na monitoring

Witam chcę dodać post.
Te testy tak mają, jeśli go rozbierzesz i weźmiesz pod światło tylko ten pasek, to już tego cienia nie będzie

Chodzi o to że owulacja z kalendarza była 03.04. i od tamtej pory minelo 10 dni dostałam plamienia z krwią
Później spóźniał się okres 6dni i przyszedł ale nie taki jak powinien jak zawsze

reklama
Chodzi o to że owulacja z kalendarza była 03.04. i od tamtej pory minelo 10 dni dostałam plamienia z krwią
Później spóźniał się okres 6dni i przyszedł ale nie taki jak powinien jak zawsze
Skoro okres się spóźnił 6 dni to wcześniejsze plamienie mogło być okołoowulacyjne. Skoro staracie się o dziecko to polecam monitoring u ginekologa i sprawdzenie czy w ogóle jest owulacja. W tej chwili ciąży na pewno nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry