Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odradzam stanowczo zakup tego jakże drogiego sprzętu, z całym cookkey kosztuje prawie 5.5tys bo bez tego cookkey nie będziecie mieli wogole przepisów, mało tego, z urządzenia przepisy usuwają się same raz na rok, a to kosztuje 150zl dodatkowo, jeżeli chcecie wogole z niego korzystać bo nie ma wtedy nic, znajomi się smieja, bo mówią masz sprzęt za 5.5tys a musisz jeszcze przepisy kupować... Wstyd mi czasami jak to mówię. Powiem tyle, że w lidlu czy biedronce są takie sprzęty, wiele tańsze i spełniają tą samą funkcję, dodatkowo maja darmowa aktualizacje przepisow dożywotnio( brzmi dobrze...Jak w tytule, ma ktoś z Was?
Dobry sprzęt dla 5 osobowej rodziny czy przereklamowany?
Przymierzam się do kupna i zbieram opinie, czytam, dumam.
Może i certyfikowany do kontaktu z żywnością w wysokiej temp. (mam nadzieję!), ale mnie ta jakość rozczarowała. Uszczelki w pokrywce i varoma bardzo szybko mi się odkształciły, a motylek trochę "obłazi". Mój TM też po kilku miesiącach był na naprawie gwarancyjnej, bo od drgań popękał. Trochę takie głupotki, ale jednak niesmak, bo cena na polskie zarobki jest bardzo ekskluzywna.dobrej jakości plastik