• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

Hej laseczki, fajnie było Was spotkać w CSW. Mam nadzieję, że będziecie dalej przychodzić, bo ja dopóki nie pójdę do pracy na pewno będę :))) Chyba z Was najstarsza tam byłam - a Wy to młodziutkie laseczki :))

Miłego dnia i opiszcie swoje wrażenia :)) Wiem wiem, że było chaotycznie :)))

reklama
Jak to stara?:szok:
Chaotycznie ale chociaż ciepło :)
Kasia Ty masz zdjęcia nie?:D podeślesz mi? ja mam trochę, ale to w sumie Alan z Maćkiem, jakimiś dziewczynkami i sam :-)

Dziewczyny to co licytujemy która starsza? :))):cool2::cool2::cool2::cool2:

Luuuzna dzięki za przypilnowanie Maciusia jak w kibelku byłam :-):-) Maciuś ciocią i jej sprzętem zafascynowany :))

Rechot mam nadzieję, że mały nic nie podłapał! No i czekam na to coś z dziurami....:cool2::cool2::cool2::cool2:

Jak to stara?:szok:
Chaotycznie ale chociaż ciepło :)
Kasia Ty masz zdjęcia nie?:D podeślesz mi? ja mam trochę, ale to w sumie Alan z Maćkiem, jakimiś dziewczynkami i sam :-)
no mam fotki, ale nie ma na nich alana..to robilas mi zdjecia przeciez jak alan spal

Dziewczyny to co licytujemy która starsza? :))):cool2::cool2::cool2::cool2:

Luuuzna dzięki za przypilnowanie Maciusia jak w kibelku byłam :-):-) Maciuś ciocią i jej sprzętem zafascynowany :))

Rechot mam nadzieję, że mały nic nie podłapał! No i czekam na to coś z dziurami....:cool2::cool2::cool2::cool2:

to cos z dziurami dobre hehehe

lil - no rozwaliła nas jedna dziewczynka podeszła do tomka i nakaszlała mu w twarz aż się z kasią zagotowałyśmy i jedna mama smarkająca w kółko w rękaw masakra jakaś puki się myślenie matek i postępowanie nie zmieni tacy ludzie jak my będą musieli żyć jak w bańce, odizolowani - ja nie kumam czy dla niektórych pojęcie że się z zasmarkańcem i kaszlącym siedzi w domu to jakaś abstrakcja??? strasznie mnie to wnerwia bo potem ja bede gnić 2 tyg w szpitalu na hematoonkologii i potem jeszcze miesiąc w domu ;/

a jak chcesz to ci dam cedzak - mówisz i masz :P

nic nie pisze narazie czy coś załapał bo jak narazie nic nie widać ale troszke mi przed snem pokichał i marudny był już mam stracha

a potem poszlim na zapiekany pod arkady - ale były pyyyyyyycha :)

Hej dziewczyny:-)

Rechot mam nadzieję że Tomciu nic nie złapie kurde widzisz Mati już praktycznie zdrowy a ja wolałam jeszcze zostać z nim w domku no ale zdarzają się takie laski nie myślące eszzzz :wściekła/y:

Lil-maja nie martw się następnym razem jeśli będę to ja będę tą najstarszą:-D

a Ja wczoraj byłam na zebraniu trójek klasowych i na konsultacjach i qrcze z takim bólem głowy wrócilam że szok:baffled: no ale przynajmniej pani nie miała zastrzeżeń co do Przemka a z ocen ma 4 i 5 także spoko:-)

reklama
Kurcze rechot ja myślę, że ludzie po prostu nie wiedzą, że ktoś inny może mieć taki problem - nie myślą po prostu. Jesteś naprawdę w trudnej sytuacji, ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok i trzymam kciuki za Twojego synusia...

Cedzak powiadasz.....Hmm....Ja mam w domu taki fajny zielony, ciut za duży, ale co tam trzeba eksperymentować..

Anita no to jak się spotkamy to zobaczymy co i jak :)))

A ja w najbliższy wtorek nie mogę jednak przyjść, bo będę kurcze pieniążki zarabiać. Szkoda, ale mam nadzieję, że na następną wymienialnię to już się załapię.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry