• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

reklama
Alana nosidełko było tylko do 11 kg ;) Już od dawna jeździ w foteliku dużym - mamy Recaro young sport. Jak dla mnie super fotelik.

Porównanie zdjęć niezłe :D Jak sobie przypomnę mojego w nosidełku 1 raz :-D:-D Po prostu się topił :-D

wyjechaliśmy z Torunia wyprawiac roczek Damiana u rodziców i tesciów, a mały zagoraczkował do 40 stopni w nocy i przyjechalismy na pogotowie, a z
tamtąd skierowali nas do szpitala. mały gorączkuje juz 4 dzien i wszystkie badania wyszły dobre, a goraczka pojawia sie nadal i
jestesmy pod obserwacją ale juz mam tak dość i leki przeciwgorączkowe mozemy podawać w domu. Po co tu siedzieć.

Mikka mi Alan gorączkował 3 dni z rzędu i miał ciągle 40 st temp ale nie zatrzymali nas tylko zbadali małego i dali leki :tak: Więc wydaje mi się też bezsensowne siedzenie w szpitalu...chyba że mają jeszcze inne podejrzenia :eek: ale by Ci przecież powiedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry