reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

reklama
Rechot to wiesz ile sie trzeba namęczyć, żeby cos zjadły te nasze dzieciaki. U mnie Piter mięcho je tzn. drób, bo inne mu jakos nie wchodzi, za to mogę zapomniec o warzywach i owocach bo nie zje. Ile ja bym dala, żeby wkońcu normalnie zaczął jesć i wołac mama daj kiełbasę.

ja nigdy nie zapomnę koszmaru jak Tomek miał niedokrwistość i musieliśmy faszerować go mięchem i jajkami a ten się darł w niebogłosy jak nie jadł zaraz wyniki spadały i miał mniejszy apetyt i się koło zamykało niejedzenie napędzał spadek płytek i hemoglobiny co wywoływało jeszcze większy jadłowstręt koszmar ryczałam nad garami i nad Tomem jak bóbr

Alan też miał niedokrwistość...ale był noworodkiem i mógł tylko brać syrop. Po 4 miechach pomogło...ale pamiętam, co przeżywała Rechot :-(

My na wsi - nie wiem jak moja mama to robi, ale on wszystko je :szok: Talerz zupy na raz jest :szok:

Witam po weekendowo, w ten "piękny, słoneczny" dzień wrrrrrr .......... co za lipiec okropny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a i przesyłam Wam moją 7-mio miesięczną Kluseczkę ;-)

Obraz 435.jpg
Obraz 396.jpg
Obraz 415.jpg
Obraz 423.jpg

Pzdr600

reklama
Do góry