reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

kolor od jagódek konsystencja też jagody podaje się przy biegunkach na zagęszczenie kupki więc reakcja jak najbardziej prawidłowa...nie kupuj gerbera to są :angry::angry::angry::angry::angry: co mają cię w d..:angry::angry::angry::angry:... i dają dzieciom śmieci do słoików

teraz wypłynęła afera parówkowa z gerberem w parówkach DoReMi znaleziono worki foliowe niebieskie artykuł dostępny na WP

ja nie kupuje nic z produktów nestle nawet płatków śniakaniowych nie będę dorabiać tych co trują nasze dzieci

Drobiowo-cielęca paróweczka niezgody

reklama
Ale ciszaaaa ja tu wchodzę z myślą, że daleko w krzakach jestem za wątkiem, a tu hula wiatr :-D:-D

U nas ok. Alan nie choruje. Zuch z niego chłopak. Chociaż nadal pampersiak i dydun, ale nie oczekujmy za wiele no nie :-D

Gdzie Malina? Nie mogę się z Tobą skontaktować kobito...coś się dzieje?

Ehh Rechot te słoiczki i inne sriczki....kupowałam młodemu, ale i tak prawie wszystko lądowało w koszu, bo on nie jadł niczego ze słoika tylko sama jak ugotowałam, to jadł z apetytem :tak:

Ostatnia edycja:
helloł :-p

Luuuzna bo jak dzwoniłaś to na szkoleniu byłam w weekend a w tygodniu od rana do nocy w pracy :-(
U nas wszystko dobrze, tyle pracuje, że nawet nie mam czasu na bb, ale z tego co widzę to chyba nic mnie nie ominęło ?

reklama
idą święta to dziewczynki pucują, pieką i gotują :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja tam w tym roku nic kompletnie nie robię ...poślizgam się u rodziców :) u nich będą takie pyszności :-D:-D:-D

Do góry