Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziś byliśmy z Matim na bilansie waży 14,600kg i jest wysoki 92cm tak że kawał chłopa z niego he he :-)
a ja lecę na siłownię trochę przeziębiona i osłabiona ale mam nadzieję że dam radę przez godzinę poćwiczyć wiosna idzie to trzeba jakoś wyglądać ;-);-)
Witajcie!
My jakos zyjemy i do przodu!
Chcialam sie tak niesmialato zapytac czy na wiosne zaplanowane sa jakies takies spacerowe wypady z latoroślami?!
ja byłam dziś u ortopedy i mnie poinformował że mam sobie odpuścić siłownię i zapisać się na basen eszzz no a tak mi się spodobały te treningi pomimo tego że wszystkie mięśnie mnie bolą :-):-)
z Przemkiem mam dziś znów trening piłki i nie mam co zrobić z młodym żeby go nie targać ze sobą ech przerąbane jak się nie ma na miejscu jakiejś babci czy cioci która by pomogła w takich sytuacjach
u nas mnie rozkłada coś
byliśmy dziś u babcie dzionek jakoś zleciał, a ja bym sobie na basen pochodziła ale gdzie nie ma jak zanim chłop wróci z pracy wszytko pozamykane chyba że Elana może na wiosnę
zobaczymy