reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Dzisiaj Dzień Ojca i z tej okazji zapraszam cię do wysłuchania rozmowy, której bohaterem jest Patrick Ney. Psycholog, doradca rodzicielski, tata dwóch córeczek, urodzony w Anglii, co w tej historii ma również znaczenie ;) Posłuchaj rozmowy

    Natomiast o 17:00 zapraszam Cię na live z Agnieszką Hyży - porozmawiamy o rodzicielstwie, macierzyństwie i oczywiście o ojcostwie. O tym co robić z "dobrymi radami". Dołącz

reklama

TSH

Dudusia92

Fanka BB :)
Dołączył(a)
11 Grudzień 2019
Postów
227
Dziewczyny, czy spadek TSH z 2.53 na 2.23 w ciagu tygodnia to dobry znak? Czy jest za maly i powinnam poinformować mojego ginekologa o tym? Wizyte mam za tydzień.
 
reklama
Rozwiązanie
Nie jestem pewna czy stresu da się uniknąć. Dwa razy straciłam ciążę i tak sobie myślę że niepewność będzie mi towarzyszyła przez cały czas.. Trudno będzie wyluzować [emoji20]
Ja tez jestem lekko zdenerwowana, ale co ma być to bedzie. Natury nie odszukasz. Moja mama tak zawsze mowi. Podnosi mnie to na duchu.

jasani

Fanka BB :)
Dołączył(a)
31 Styczeń 2017
Postów
5 844
Tsh rośnie skokowo. Tydzień to za mało, żeby stwierdzić czy leki działają (bo podejrzewam, że bierzesz euthyrox). Ja robiłam badania po miesiącu dopiero.
 

AgaJa92

Aktywna w BB
Dołączył(a)
7 Styczeń 2020
Postów
75
Ja 6 dowiedziałam że jestem w ciąży. Zbadalam tsh I okazało się że jest go 11 prawie. Dostałam wyższą dawkę euthyroxu, ale teraz nie wiem kiedy warto sprawdzić czy maleje bo moja rodzinna kompletnie olewa fakt ciąży. Nie chcę zaszkodzić dziecku i boję się że przez to tsh poronie :(
 

89karola80

Fanka BB :)
Dołączył(a)
8 Październik 2019
Postów
527
Hej 🖐
Ja też podpinam się pod pytanie 😏
TSH z 21.12 - 3.3
TSH z dzisiaj - 2.6
Spadek bez leków, jutro mam wizytę u endo, co o tym myślicie? Może nie potrzeba Euthyroxu? 😊
 

jestemtu

Fanka BB :)
Dołączył(a)
17 Sierpień 2019
Postów
269
Jakim cudem udało Ci się to bez leków.? Ja jestem na euthyrox miesiąc temu miałam tsh 2,680 a teraz 2,370. Zwiększyłam dawkę i zobaczymy
Hej [emoji2772]
Ja też podpinam się pod pytanie [emoji57]
TSH z 21.12 - 3.3
TSH z dzisiaj - 2.6
Spadek bez leków, jutro mam wizytę u endo, co o tym myślicie? Może nie potrzeba Euthyroxu? [emoji4]
 
reklama
reklama
Do góry