Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpowiedzi z forum nie dadzą Ci punktu odniesienia, czy Twoje dziecko jest małe, czy duże na swój wiek. Spójrz na siatki centylowe, one są opracowane na dużej liczbie obserwacji. Możesz patrzec na masę i wzrost osobno oraz na BMI. Jeżeli coś Cię niepokoi, to prowadź pomiary i pokaż lekarzowi. W zależności od tego, w którą stronę dziecko odstaje, może pokieruje Was do endokrynologa, gastrologa, dietetyka, genetyka itd. Na pierwszych wizytach warto mieć ze sobą książeczki zdrowia Twoja i ojca dziecka, bo często sylwetka to kwestia rodzinna.Ile ważą bądź ważyły wasze 2,5 latki? Córka waży 14kg i ma 96 cm wzrostu. Waga urodzeniowa 4,4kg .
No to ładnie waży na 2latka moja 10,5kg ważyłam ale ur waga 2300Ile ważą bądź ważyły wasze 2,5 latki? Córka waży 14kg i ma 96 cm wzrostu. Waga urodzeniowa 4,4kg .
Przy jej wzroście nie widać tak tej wagi. Ubrania nosimy 92 -98 większość 92No to ładnie waży na 2latka moja 10,5kg ważyłam ale ur waga 2300druga 10kg ważyła na 2latka
Nie ma porównania na 4latka 15,5kg ważyła....
U nas identycznie z ubrankamiPrzy jej wzroście nie widać tak tej wagi. Ubrania nosimy 92 -98 większość 92