Veronika_k
Fanka BB :)
No był wątek normalnie,ja też czytałam i pisałam! Ktoś poprostu usunął!Przepraszam jestem nie w temacie od kilku godzin. Kto skasował tamte wątki na forum? Bo jeszcze koło południa czytałam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No był wątek normalnie,ja też czytałam i pisałam! Ktoś poprostu usunął!Przepraszam jestem nie w temacie od kilku godzin. Kto skasował tamte wątki na forum? Bo jeszcze koło południa czytałam![]()
Witamy nową mamuśkę! Na kiedy termin?Cześć![]()
No to taki ja my tu wszystkie! Też mnie zgaga męczyła dopóki brzuch się nie obniżył! Teraz już mam spokój! Nie oij kawy jak Cię zgaga męczyOk, to rób kawę jak zapraszaszmnie strasznie zgaga męczy, ciągle. Mam termin na 25
Pewnie,że możesz dołączyć! Przecież wątek założyły my,żeby nie być tu same, tylko nowe żeby się też zgłaszały! I żeby było nas czerwcówek więcej! Ja też już bym chciała,żeby wylazł!Ja tamten tylko czytałam ale faktycznie zniknął. Może zablokowały? Jeśli mogę dołączyć to mam termin na 19/06 ale chyba nie dotrzymam![]()
Mi pomaga mleko z lodówki a mój gin. Powiedział że mogę kupić rennie tylko takie zwykłe miętowe. Migdały już przerabiałam średnio pomagają. Ja już z tej zgagi wymiotowałam. Nie którym jeszcze lody pomagają ale to są puste kalorie.Ok, to rób kawę jak zapraszaszmnie strasznie zgaga męczy, ciągle. Mam termin na 25
Też mi się zdarzyło wymiotować parę razy od zgagi! Ja brałam też Maloxan miętowy i pomagało od razu!Mi pomaga mleko z lodówki a mój gin. Powiedział że mogę kupić rennie tylko takie zwykłe miętowe. Migdały już przerabiałam średnio pomagają. Ja już z tej zgagi wymiotowałam. Nie którym jeszcze lody pomagają ale to są puste kalorie.
Kawa dla Ciebie![]()
CześćCześć![]()
A u mnie na odwrót! Jak zaczynają się przepowiadacze to życzę sobie,żeby w końcu porządnie ruszyło!Ja bym baaardzo chciała już urodzić bo ciężko mi ale jak zaczyna boleć to już mi ochota przechodzi bo przypominam sobie pierwszy poród![]()