Adriana123
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że wszystko dobrzeHej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30
Moja rusza się. Dostałam w żebra parę kopniaków.Hej dziewczyny! Jak czujecie ruchy maleństw? Ja dziś jakoś dziwnie tylko w dole brzucha...hm...i tak się zastanawiam czy to normalne?

To jeszcze masz trochę czasuHej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30
Ja też tak mam.lekarz przy ostatnim badaniu w srodę powiedział że gdyby mocniej pchnął to przebil by pęcherz i by się zaczęło a tu dalej nic.szyjka skrócona i gotowa do porodu, brzuch mam już cały czas twardy aż boli i cisza.mały stwierdził że nie wychodzi i tyle.dziś mu powiedziałam że nie chce to nie.niech czeka na swoj termin bo teraz ja mam fochaHej dziewczyny! Ja dziś po wizycie. Ktg dobre. Szyjki nie mam, rozwarcie na palec, pani doktor popukała małą Alę po główce. Także robi się interesująco. Termin z usg pierwszego na 25 a z miesiączki na 30
To trzymam kciuki. Może coś się rozkręciNo 3 tyg temu ginka powiedziała,że bardzo nisko jest już! Ale dziś te ruchy takie jakieś dziwne przeciągania i tylko w dole! Wczoraj jeszcze wszystko normalnie było! Brzuch twardy i pobolewa jak na okres!