Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.muszę się godzinkę zdrzemnac żeby się zresetować bo mam w planach zakupy 
Ja po wysprzątaniu chałupki w sumie nie byłam zmęczona ale,że nic nie miałam do roboty to stwierdziłam,że się położę. No i jak się położyłam to mi się przysnęłoJa też jak dzwonię do męża to zaczynam od słów "jeszcze nie rodze".do szpitala zabieram staniki sportowe.są miekkie i wydaje mi się że najwygodniejsze.żadnych drutów, usztywnien i nie będą krepowac ruchów.zazdroszczę wam energii.mnie znowu chce się spać.do tej pory dopadało mnie ok.17-18 a dziś 15
.muszę się godzinkę zdrzemnac żeby się zresetować bo mam w planach zakupy
![]()
Ja torbę pakowałam na szybko jak mnie ginekolog odesłał na patologie do szpitala.teraz wydaje mi się to śmieszne ale wtedy panikowalamJa mam kilka stanikow do karmienia w roznych rozmiarach ale miekkich, po urodzeniu kupie normalne.
Torbe do szpitala mam juz dawno spakowanaNie moglam sie doczekac
Ja pierwszy raz urodze ale meza to bedzie trzecie dziecko,stresuje sie jednak porodem i tak.

Ja jak wszystko porobiłam też się walnęłam i mi się z godz przysnęło. Dobrze,że obiad był zrobionyAle przysnelam 2 godziny spałam.
Dobrze że obiad miałam zrobiony.
Mam ochotę na lody chyba mojego wyśle do sklepu.
A ja mam na 10.30 ale też jadę z godz wcześniej. Zobaczymy co nam powieA mi się sprzątać bardzo nie chce
Byłam na spacerku,hustawka,zjezdzalnia zaliczone (przypominam,ze dzieci,oprocz brzuszkowego,nie mam),gołąbki z wczoraj zostaly,ide sie polozyc i poczytac,slodkie lenistwo...
Jutro wizyta u gin na 8.15,bede musiala wczesnie wstac,bo korki moga byc :/

Dobrze że nie tylko ja mam lenia i śpie naokraglo bo już mi było trochę głupio że ciągle sprzatacie a ja nie daję rady.zobaczymy co jutro przyniesie dzieńDziewczyny to dajcie znać jak wam poszło na wizytach.
Mnie ciągnie w brzuchu jak na okres.
Już się zaczynają telefony czy urodziłama tu lipa.
Miałam tyle dzisiaj zrobić i nic z tego nie wyszło. Lenie mam strasznego.![]()