• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
to moja wyprawka pielęgnacyjna,dajcie znać czego brakuje :) u mnie jeszcze 9 dni ale chcialabym zeby zaczeło sie juz zaraz:(
ckaidqk3jdlhgrz0.png
ckaidqk3jdlhgrz0.png

Załączniki

• 19357800_1670463882993938_1454936522_n.jpg
    19357800_1670463882993938_1454936522_n.jpg
    87,2 KB · Wyświetleń: 99
to moja wyprawka pielęgnacyjna,dajcie znać czego brakuje :) u mnie jeszcze 9 dni ale chcialabym zeby zaczeło sie juz zaraz:(
ckaidqk3jdlhgrz0.png
ckaidqk3jdlhgrz0.png
Przyszalałaś.
Po co tyle kremów. I taj nie będziesz wystawiać dziecka na samo słońce. Szampon johnson ale po co jak masz bambino 2w1
Ja mam:
Gaziki,sól fizjologiczna,krem bipanten lub sudocrem na odparzenia,oilatim 2w1 do włosów i ciała, mydło biały jeleń do mycia pempka - zaleciła mi położna. Mam jeszcze mleczko do ciała johnson. Oliwki nie mam ponieważ jest i tak gorąco a ciałko będzie się pociło,chusteczki nawilżone,puder johnson.
Nie wiem jak wy ale ja w te kosmetyki marki własnej rossmann nie wierzę. Dostałam po nich uczulenia. Wolę polskie. Np. Dzidziuś lub Bobini. A i najważniejsze kupujcie nie kolorowe w środku bo mają barwniki,SLS,i inne świństwa.
Ja stawiam na białego jelenia tylko zwykłego.

Ja mam jeszcze ampułki soli fizjologicznej, gaziki, waciki, fride do nosa i jedną sztuke windi na kolkę
Ja też sól fizjologiczną,wodę morską,gaziki,waciki,większe płatki kosmetyczne,jednorazowe suche ściereczki do mycia,na kolki narazie nic nie kupuję,zobaczę jak to będzie. Jak coś to się dokupi w aptece. Frida-chodzi o aspirator? Ja kupiłam do czyszczenia noska

Jakie krople?
Jak coś będzie trzeba to sobie dokupisz po co ładować się w jakieś wynalazki.

Sab simplex! Powiem Ci,że używałam do młodego! Ale 2 tyg działały,pi 2 tyg dawałam Lefax,zaś znowu po 2 tyg espumisan! Przyzwyczajał się szybko i co jakiś czas trzeba było zmieniać! Ogólnie ten sab simplex nic specjalnego! Szału nie robi! Kolki są daleh,może trochę mniejsze ale po czasie znowu! Jednak tak,żeby po tym znikły zapomnij!

reklama
O matko ile tego masz [emoji33] zapas niezły [emoji16] . Ja mam z firmy simply większość rzeczy Np.Johnson mnie bardzo mocno uczula , mam krem do buzi z musteli,balsam jakiś z palmersa i krem na odparzenia linomag :p jeszcze jakieś tam pierdolki ale jak coś to dokupie :p a chusteczki mam wodne takie bezzapachowe ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry