reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super
Ja leżę ciężkie chmury dzisiaj. Mała trochę się wierci. A mnie szlak trafia od rana 2 telefony. Żebym jechała do lekarza bo jeszcze nie rodzę. Wrrr przecież termin mam z om na jutro. A KTG we wtorek. A oni mnie straszą.
Jak się wkurzę to teściom i rodzicom dam znać dopiero jak się urodzi.
Haha...do mnie na szczęście nikt z rodziny nie dzwoni i nie pyta! Ale wkurzają mnie znajomi i sąsiedzi jak wyjdę na dwór i widzą to pytają albo tekst typu: jeszcze nie? To co ty robisz? Normalnie zabiłabym za te głupie pytania! I mówię jak będziesz widziała,że małego nie przyprowadziłam do przedszkola to wtedy rodzę!

reklama
Czuję, że dzień będzie do dupy,stopy i stawy w kolanach bolą, niedobrze mi,głowa jakaś przyciezala i jeszcze mnie mąż wnerwia :(

Mój mąż pojechał po zakupy.
Teraz śpi. Pogoda jest dzisiaj senna.
Na wieczór przyprowadzi nasz drugi samochód. Tak na wszelki wypadek. Ja dokończę sprzątanie i wezmę prysznic. Spakuję cieplejsze rzeczy dla małej. Chyba wezmę dla siebie jeszcze skarpetki. Może mi się przydadzą.

Czuję, że dzień będzie do dupy,stopy i stawy w kolanach bolą, niedobrze mi,głowa jakaś przyciezala i jeszcze mnie mąż wnerwia :(
To ta pogoda. Mnie kręci w nogach i kręgosłup czuję.
To siedzenie i czekanie dobija.
Hmmm a może zaciągnę mojego do łóżka to by poszło szybciej. :p

Dziewczyny ja się szykuje właśnie skończyłam się golić masakra [emoji23][emoji23][emoji23] ale już opanowany busz haha napisze wam po wizycie jeszcze godzina mi została :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja już po :) na starcie miałam 1cm rozwarcia po tym masażu ma się powiększyć i powiedziała ze do środy powinnam urodzić . Ogólnie ten masaż wcale aż tak nie bóli jest dyskomfort porównywalny do badania poprostu [emoji16] teraz po trochę Boli tak szczypie

Ja już po :) na starcie miałam 1cm rozwarcia po tym masażu ma się powiększyć i powiedziała ze do środy powinnam urodzić . Ogólnie ten masaż wcale aż tak nie bóli jest dyskomfort porównywalny do badania poprostu [emoji16] teraz po trochę Boli tak szczypie

To chyba dobrze co? Serio myślałam o Tobie. To jak Ty do środy to może i ja w końcu. To teraz jak na szpilkach będziemy siedzieć.

reklama
Noo byłam wystraszona na maxa ale serio nie ma czego się bać poprostu nawet badanie gin. Jest niezbyt przyjemne :) No zobaczymy czy się uda do środy mam nadzieje ze tak :) a może urodzimy razem [emoji7][emoji7]

Do góry