Veronika_k
Fanka BB :)
Foxy ma jutro wizytę,ja nie ja dopiero 24 mam się stawić jak się nic nie ruszy!Wiesz jak już siadłam to mnie kręgosłup rozbolał. Ale daję radę.
A Ty jak tam gotowa na jutrzejszą wizytę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Foxy ma jutro wizytę,ja nie ja dopiero 24 mam się stawić jak się nic nie ruszy!Wiesz jak już siadłam to mnie kręgosłup rozbolał. Ale daję radę.
A Ty jak tam gotowa na jutrzejszą wizytę.
Ja mam jeszcze ampułki soli fizjologicznej, gaziki, waciki, fride do nosa i jedną sztuke windi na kolkęto moja wyprawka pielęgnacyjna,dajcie znać czego brakujeu mnie jeszcze 9 dni ale chcialabym zeby zaczeło sie juz zaraz
![]()
![]()
Przyszalałaś.to moja wyprawka pielęgnacyjna,dajcie znać czego brakujeu mnie jeszcze 9 dni ale chcialabym zeby zaczeło sie juz zaraz
![]()
![]()
Jakie krople?gaziki waciki też mama co sądzicie o tych niemieckich kroplach sab cos tam , podobnoto taka bomba.
![]()
Ja też sól fizjologiczną,wodę morską,gaziki,waciki,większe płatki kosmetyczne,jednorazowe suche ściereczki do mycia,na kolki narazie nic nie kupuję,zobaczę jak to będzie. Jak coś to się dokupi w aptece. Frida-chodzi o aspirator? Ja kupiłam do czyszczenia noskaJa mam jeszcze ampułki soli fizjologicznej, gaziki, waciki, fride do nosa i jedną sztuke windi na kolkę
Jakie krople?
Jak coś będzie trzeba to sobie dokupisz po co ładować się w jakieś wynalazki.
Ja bym na twoim miejscu nie używała do dzidziusia tego pomaranczowego johnsona! Brat mi przywiozl z Pl i stwierdzilam,ze to nic do bobasa! Zuzylam na 4 latku i 8 latce! Tyle,ze 4 latek mial niezla wysypke po nim! Ogolnie do johnsona nie jestem przekonana! Uczula!Ja mam jeszcze ampułki soli fizjologicznej, gaziki, waciki, fride do nosa i jedną sztuke windi na kolkę