Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Foxy też miałam takie dni,że płakałam razem z nim bo nie wiedziałam czy jest dalej głodny,czy go brzuszek boli,czy może moje mleko jest za słabe i nie najada się! Oprócz tego obrywało się starszym dzieciakomVeronika ale fajny Leoś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kasieks dziękuje za słowa otuchy to co piszesz naprawdę ma sens i właśnie myśle o tym i pewnie tak jest. Ja ciagle próbuje odnaleźć się w nowej sytuacji i jest mi wstyd ze jestem czasem zła na własne dziecko albo ze brak mi tej cierpliwości i np. Płacze razem z nim ...Cieszę się ze jest ten wątek na forum bo w życiu realnym nie mam z kim pogadać a nawet poruszyć pewne tematy przy niektórych to nie warto bo odrazu odebrali by mnie negatywnie bo ludzie lubią cieszyć się ze słabości innych i najlepiej obgadać potem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I tak trzymaćDzisiaj jest ze mną o niebo lepiejmój tz wrócił do pracy dziś i byłam sama z małym jakoś dałam radę i poczułam się naprawdę fajnie [emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Może coś się ruszyDwupak nadal w dwupaku ale jutro mam zgłosić się do szpitala więc zobaczymy.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki żeby się udało wstrzelic w datęI ja nadal dwupak, nic się nie dzieje. Wczoraj moja wymarzona rocznicowa data minęła więc czekam na kolejną na 11.07 [emoji6] a do terminu jeszcze sporo czasu bo dopiero na 26 [emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom