reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

O matko. Dobrze że mój nie ma z kim pić. Jak się opije to myśli że jest zabawny i próbuje mnie rozsmieszyc a mnie tylko wkurza.A potem ma kaca przez 2 dni i umiera.ostatni raz to tak było 3 lata temu więc nie narzekam pod tym względem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kawoszka mnie bolą plecy ale mój synek trochę waży więc nie ma co się dziwić :p.staram się go mniej nosić ale jak tu odmówić takiemu slodziakowi;).
mały śpi z nami bo mnie tak łatwiej ogarnąć nocne karmienie i przewijanie.jak będzie dłużej spał to się zastanowie nad eksmisja go do łóżeczka ;)

Kasieks, ja mam dwie przepukliny na kręgosłupie w odcinku lędźwiowym. W ciąży myślałam że będzie źle ale dałam radę. Za to teraz masakra. Do tego u nas karmienie zajmuje ok godziny. Najpierw cyce ale to idzie szybko potem butelka. I tak 6 karmień wychodzi to 6 godzin siedzenia. Do tego wielkie cycki którę sprawiają że się garbię.

Mój za to wstał jak zwykle po takich imprezach zaliczył muszlę. Wygląda źle ale to za mało powiedziane. I nic nie pamięta z wczoraj. Jak wyszedł boso na dwór i jak nie chciał zostać w domu. Teraz dzwoni po kumplach czy dotarli do domu.

Za to niunia śpi. Przynajmniej jest czas na śniadanie i makijaż.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam siły do mojego chłopa ... właśnie zrobił mi mega awanturę ze się z niego wyśmiewam i weszłabym mu na głowę ... bo poprosiłam żeby nie pił dziś bo jutro ma wolne i chciałabym z nim posiedzieć wieczorem ... może ja jestem dziwna jakaś :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój ma z kim się napić ale czasu brak. I jak jest w niedzielę w domu to z chęcią z nami ja spędza. No ale ten syf co zostawia to ja już wkurOna bo czysciej mam jak sama z małym Zostaje cały dzień. I też "ciagl e się czepiasz" albo robi sobie jeść i cały zlew w garach, a ja tu chce wyparzyc smoczek czy kapturek. "czasami trzeba pomyśleć, użyć mózgu" oooo to się wkurzylam na Maxa...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam siły do mojego chłopa ... właśnie zrobił mi mega awanturę ze się z niego wyśmiewam i weszłabym mu na głowę ... bo poprosiłam żeby nie pił dziś bo jutro ma wolne i chciałabym z nim posiedzieć wieczorem ... może ja jestem dziwna jakaś :/

To oni są dziwni i nie dojrzali. Ich rozwój zatrzymał się na poziomie może 20 lat. Przynajmniej ja tak czasami widzę u swojego. Budziłam go bo chciałam zobaczyć jakie pobojowisko zostało po imprezie. Chciałam żeby zerkną na małą jakby się obudziła a on dalej śpi. Zero pomocy z jego strony. Ale jak jest moja mama albo teściowa to już super tatuś. Wrrr

Mój ma z kim się napić ale czasu brak. I jak jest w niedzielę w domu to z chęcią z nami ja spędza. No ale ten syf co zostawia to ja już wkurOna bo czysciej mam jak sama z małym Zostaje cały dzień. I też "ciagl e się czepiasz" albo robi sobie jeść i cały zlew w garach, a ja tu chce wyparzyc smoczek czy kapturek. "czasami trzeba pomyśleć, użyć mózgu" oooo to się wkurzylam na Maxa...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
To samo u mnie.

A dzisiaj zero obiadu tylko sobię zrobię dosyć wczoraj się naszykowałam.

I dobrze ! Jak miał sile pic to i sobie coś ugotuje a jak nie to kanapki [emoji23][emoji1320]tez tak myśle ..mój ma 33lata a zachowuje się czasem jak gówniarz ... dziś przeprowadzka a on już tylko myśli o tym żeby sobie po grillować z kuzynki mężem ...a ja jednak mam obawy nie wiem jak mały zareaguje na spanie w nowym miejscu itd ... i jak zawsze jestem ze wszystkim sama ...wybaczcie ze się żale [emoji22]

Haha dziewczyny! Dobre jesteście! Sikam ze śmiechu ;) Ja mojego tak nawalonego to jeszcze nie widziałam.Napitego i śmiejącego się jak głupi do sera to tak ;) Po 10 piwach chyba ze sąsiadami Polakami :)

reklama
Emol mnie też strasznie wkurza jak jest syf! Ale wszyscy już wiedzą, że lepiej żeby go nie było i mam czyściutko w domu ;) Na mojego nie narzekam. Jak on gotuje to sprząta zaraz. Po obiedzie też potrafi wstawić naczynia do zmywarki. Dzieciaki też chętnie sprzątają. A najbardziej mi się podoba jak mój B. wraca z pracy i po zjedzonym posiłku zawsze podziękuje, że ugotowałam ;) Póki co z małym ogarniam wszystko :)

Do góry