Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To oni są dziwni i nie dojrzali. Ich rozwój zatrzymał się na poziomie może 20 lat. Przynajmniej ja tak czasami widzę u swojego. Budziłam go bo chciałam zobaczyć jakie pobojowisko zostało po imprezie. Chciałam żeby zerkną na małą jakby się obudziła a on dalej śpi. Zero pomocy z jego strony. Ale jak jest moja mama albo teściowa to już super tatuś. WrrrJa nie mam siły do mojego chłopa ... właśnie zrobił mi mega awanturę ze się z niego wyśmiewam i weszłabym mu na głowę ... bo poprosiłam żeby nie pił dziś bo jutro ma wolne i chciałabym z nim posiedzieć wieczorem ... może ja jestem dziwna jakaś :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To samo u mnie.Mój ma z kim się napić ale czasu brak. I jak jest w niedzielę w domu to z chęcią z nami ja spędza. No ale ten syf co zostawia to ja już wkurOna bo czysciej mam jak sama z małym Zostaje cały dzień. I też "ciagl e się czepiasz" albo robi sobie jeść i cały zlew w garach, a ja tu chce wyparzyc smoczek czy kapturek. "czasami trzeba pomyśleć, użyć mózgu" oooo to się wkurzylam na Maxa...
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom