reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Jeszcze nie mążVeronika to masz super męża
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
W nocy mały marudził i obudził męża.Powiedziałam mu żeby spał a ja zajmę się dzieckiem bo po co mamy oboje nie spać.nakarmilam małego i położyłam spać a mąż się pyta czy mam ochotę na seks
.normalnie rozwalił system.O 3:30 go wzięło. Stwierdził że chciał żebym się odprężyła
.normalnie byłam w szoku co on bredzi o tej porze 

Veronika_k
Kasiek a mnie te moje plamienia wkur... już,z resztą mojego też
wczoraj już nie było po południu,wieczorem i całą noc a dziś rano znowu. Masakra jakaś.
kasieks
Ja miałam tylko 1 dzień i na drugi tylko rano i na razie nic więcej.może trzeba zapytać lekarza.po pierwszej ciąży miałam normalnie okres bez żadnych plamien pomiędzy więc nie wiem czy tak może być. Zobaczę jak będzie po kolejnym okresie.poza tym zawsze mnie bolał brzuch już kilka dni wcześniej a 2 pierwsze dni to byłam na prochach które trochę zmniejszaly ból a teraz nic nie czułam ani wcześniej ani w trakcie.to też było dziwneKasiek a mnie te moje plamienia wkur... już,z resztą mojego teżwczoraj już nie było po południu,wieczorem i całą noc a dziś rano znowu. Masakra jakaś.

Veronika_k
Ja to się rozlegulowałam na maksa:/
Kawoszka81
Spoko po to tu jesteśmy. Żeby wysłuchaćI dobrze ! Jak miał sile pic to i sobie coś ugotuje a jak nie to kanapki [emoji23][emoji1320]tez tak myśle ..mój ma 33lata a zachowuje się czasem jak gówniarz ... dziś przeprowadzka a on już tylko myśli o tym żeby sobie po grillować z kuzynki mężem ...a ja jednak mam obawy nie wiem jak mały zareaguje na spanie w nowym miejscu itd ... i jak zawsze jestem ze wszystkim sama ...wybaczcie ze się żale [emoji22]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kasieks
Myślę że nie powinien mieć problemów ze spaniem.miejsce można zmienić.ważne żeby zachować rytm dnia maluszka i powinno być dobrzeI dobrze ! Jak miał sile pic to i sobie coś ugotuje a jak nie to kanapki [emoji23][emoji1320]tez tak myśle ..mój ma 33lata a zachowuje się czasem jak gówniarz ... dziś przeprowadzka a on już tylko myśli o tym żeby sobie po grillować z kuzynki mężem ...a ja jednak mam obawy nie wiem jak mały zareaguje na spanie w nowym miejscu itd ... i jak zawsze jestem ze wszystkim sama ...wybaczcie ze się żale [emoji22]
Podziel się: