Małgosiagosiak
Fanka BB :)
Hej. O ile wszystko dobrze pójdzie to do Was dołączę.
Póki co pozytywne testy i czekam na wynik beta hcg. Mam już wynik proga, który wynosi 19. Czy to nie za mało? Jak jest u Was?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kciuki za betęHej. O ile wszystko dobrze pójdzie to do Was dołączę.Póki co pozytywne testy i czekam na wynik beta hcg. Mam już wynik proga, który wynosi 19. Czy to nie za mało? Jak jest u Was?
Hej, mogłabyś powiedziec cos więcej o chorobie genetycznej? W jaki sposob syn otrzymał chorobe? jesteście nosicielami czy powstała de novo?To i ja dołączęwracam na forum po 6 latach. W domu 5.5 latek, najukochańszy Synek z bardzo rzadką chorobą genetyczna. Aktualnie po decyzji, że sie staramy, choć bardziej luzujemy niż się staramy...udało się w drugim cyklu. Dlatego jestem w szoku ogromnym. Przed Synkiem swie straty, endometrioza, adeno...raczej marne szanse mielismy. Beta z soboty 374, beta dzisiejsza 924. Termin z om na 3.02..to dla mnie bardzo szczególna data, data urodzin mojej Mamy, która niedawno zmarła na raka. Pozdrawiam serdecznie
![]()
U mnie zero objawów, mam juz tyle złych myśli w głowie@patpat95 witajsuper, że dołączyłaś
Fajnie, że jest nas coraz więcej. Mam nadzieję, że na wątek ruszy pełną parą bo na razie jest cisza
Jak się czujecie? Macie jakieś objawy?
Kochana nie każda ciąża musi dawać niewiadomo jakie objawy, mogą się też jeszcze pojawićU mnie zero objawów, mam juz tyle złych myśli w głowiedużo złych doświadczeń z poprzedniej donoszonej ale martwej ciazy...
Nie chce tu żadnej z was straszyć wiec nie bede pisała moze nic więcej...
Jestem pół roku po stracie synka, u nas wystarczy gre wchodzi choroba genetyczna. Jestem na paru forach czytam te negatywne i smutne historie, przy drugiej ciazy poznałam mnóstwo chorob i wad i stwierdzam ze zdrowa ciaza to prawdziwy cud choć mam zdrowego synka. To wszystko sie tak wpaja i zapamietuje...Kochana nie każda ciąża musi dawać niewiadomo jakie objawy, mogą się też jeszcze pojawić
Ale wiem po sobie.. nie trzeba mieć złych doświadczeń, też się każdego dnia zastanawiam a to brzuch bardziej boli a to lepiej się czujęto będzie z nami chyba długo.
Kiedy masz jakąś wizytę?
Przykro mi bardzoJestem pół roku po stracie synka, u nas wystarczy gre wchodzi choroba genetyczna. Jestem na paru forach czytam te negatywne i smutne historie, przy drugiej ciazy poznałam mnóstwo chorob i wad i stwierdzam ze zdrowa ciaza to prawdziwy cud choć mam zdrowego synka. To wszystko sie tak wpaja i zapamietuje...
Przede mną biopsja w 11tc.
Następna wizyta 18 czerwca ale ona mnie też nie uspokoi. Wiem ze nawet w 3 trymestrze moze stać się cos złego.
Jestem pod opieką psychologa ale lekow brac nie chce. Boję sie ze mogą zle wpływać na dziecko. Lek nie oznacza depresji, nie mam jej ale dziekuje za troskęPrzykro mi bardzoW każdej ciąży, na każdym etapie czy jest ona fizjologiczną czy z chorym dzieckiem nagle może się stać coś złego. I rozumiem, że Ty przez doświadczenia będziesz się cały czas martwić ale niewarto poszukać jakiejś psychologicznej pomocy? Wykończysz się
Mówię tu z dobrego serca jako położna, bezsensu się męczyć i jeszcze narażać się na depresję![]()
Fajnie, że tu jesteśJestem pod opieką psychologa ale lekow brac nie chce. Boję sie ze mogą zle wpływać na dziecko. Lek nie oznacza depresji, nie mam jej ale dziekuje za troskę![]()