reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasiek jak mój 4 latek był w wieku Leona i jeźdźiliśmy do Pl do mojej babci to pierwsze 2-3 nocki były katastrofą :/ Teraz będziemy jechać na urlop nad morze, mały będzie miał przeszło 3 miesiące i zobaczymy jak zareaguje na spanie w nowym miejscu.

reklama
Dziewczyny nie wytrzymam!!! Tak mi dziś wszyscy na nerwy działają!! A B. mnie tak wkurwił na maksa, że jakbym mogła to bym go zabiła :(

Veronika a co się stało ? :* ja siedzę z małym który spać nie może [emoji33] po kąpieli zawsze zasypia odrazu jednak dziś ma ochotę na zabawy i śmiechy :p szkoda tylko ze ja jestem zmęczona i ledwo żyje [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy Leon wczoraj też po kąpieli chciał się bawić ale, że ja nabuzowana to B. go zabawiał ;) a mi i tak to nie pasowało i wyzywałam, że kąpiel ma go wyciszać przed spaniem a nie on go rozbudza :) i ciągle coś. Foxy ja zawsze jak mam okres chodzę podminowana jak to mówią :) Nawet młodej wczoraj przed spaniem się oberwało. B.wieczorem się przytulił a ja się odwróciłam i powiedziałam, że ma mnie nie dotykać :D
Wiecie co? Młody jak wczoraj pocycał po 19 tak spał do 4.30

Dzisiaj mamy szczepienie i kontrole bioderek plus kontrola cukru u młodego. Jestem ciekawa jak to będzie! Mam nadzieję, że po będzie ok. Najbardziej boję się tego płaczu przy szczepieniu bo on i tak rzadko płacze. Dlatego zapowiedziałam B. że nic mnie to nie obchodzi ma przyjść i koniec. W końcu jego przychodnia jest tylko piętro niżej więc nic się nie stanie jak sobie odmówi jeden termin. Będzie mi raźniej jak mały będzie płakał. Zaraz się biorę za ogarnianie domu i trzeba się naszykować. U nas ma być znowu upał, przeszło 30st. Miłego dzionka wam!

Kasiek jak mój 4 latek był w wieku Leona i jeźdźiliśmy do Pl do mojej babci to pierwsze 2-3 nocki były katastrofą :/ Teraz będziemy jechać na urlop nad morze, mały będzie miał przeszło 3 miesiące i zobaczymy jak zareaguje na spanie w nowym miejscu.
Hmm.może to zależy od dziecka. Mojej córce było obojętne gdzie śpi tylko musieliśmy pilnować godzin karmieniai kąpieli. Mały też nam spał podczas wyjazdu. :)

U mnie 22°C i chmury.muszę rozmrozic zamrażarke bo chciałam pomrozić trochę owoców i warzyw na zimę ale z małym ciężko. Chyba zrobił kupę bo śmierdzi.idę go przebrać ;)

reklama
Dziewczyny moja mała tak rośnie że góra ubrań jest ok albo za dłuhie rękawy a spodnie są tyle o ile z długości. Wiem że wysoka będzie ale na 9 tygodni jest spora.
1503929294-aaaaaa.jpeg

Jak tak patrzę na te nasze dzieci to powiem Wam że imiona do nich pasujà [emoji7]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry