Emol a u nas w De podwiązują przy cesarce i płaci się 250e a jak extra zabieg bo się rodzi naturalnie to 500e. Ale mąż sobie zrobi zabieg i też zapłaci ok 250e. Najlepsze jest to,że u nas w mieście robi jego sąsiad urolog te zabiegi. Najbliższy potem 60km

śmiałam się do niego,że po sąsiedzku może coś z ceny zejdzie ale on nie za bardzo chce do niego iść,wstydzi się
Ja się położyłam jak Leon miał po południową drzemkę i mi się kimnęło 30 min. Młody oglądał bajki na kompie w tym czasie. Jula u teścia,przyjedzie na rowerze po po weekendzie tam został .Ja teraz piję herbatkę rumiankową. Jedyne co mi pomaga na mdłości. Później dla męża muszę obiad zrobić. Dziś dostanie makaron i kurczaka w sosie pieczarkowo-śmietanowym. Jeszcze 2 godziny i chłopaki do spania. Mowiłam dziś do męża,że początek ciąży a męczy mnie jak cholera. Mówię do niego,że pewnie kolejny chłopak ale on,że nie,że dziewczynka. W ogóle to on idiota gada,że bliźniaki bo pęcherzyk dwa razy większy jak z Leonem a ten sam t.c był. Chyba bym się pochlastała :/
U nas dziś gorąco,raz zachodzi słonko.
Emol fajne imię. Chyba rzadko spotykane co? My mamy tylko dla dziewczynki a dla chłopca nie!