U nas też na tapecie zęby. Wczoraj dopiero przebiła się górna jedynka, a wychodziła i dokuczala młodemu ponad miesiac. Strasznie wolno wychodzą te zeby. Druga przebije się lada dzień. Niestety pewnie to będą ciężkie dni dla nas.
Foxy - gratulacje dla Alexa

świetnie, że już chodzi. Opowiedz jak wizyta u dentysty. Może coś ciekawego Ci powiedzą.
Veronika - super, że Leon się podnosi. Moi rodzice już kupili basen dla Tymka w tamtym roku. Ma nawet daszek

teraz na dzień dziecka kupili piaskownice zamykana i huśtawke. Na urodziny planują zjeżdżalnie. Młody będzie miał u dziadków plac zabaw

pewnie w czerwcu pojedziemy do nich na tydzień i w lipcu na 2 tygodnie. Czekamy tylko na urlop mojej mamy.
Ja od wczoraj pakuję nasze rzeczy. Tymek mniej więcej jest spakowany. Ja już prawie też. Wczoraj zrobiliśmy przez internet zakupy to przywiąza środki czystości, kosmetyki i jedzenie do mieszkania, które wynajmujemy. Nie będziemy tracić na to czasu. Zostanie kupić tylko mięso. W płanach mamy zoo, papugarnie, park wodny z rekinami, statek i fontanny. No i oczywiście plaża

już nie mogę się doczekać. Mąż wraca o 17.00 i zaczynamy urlop

spakujemy się do końca, skoczymy pewnie na zakupy po prowiant. Z tego co patrzyłam zapowiada się fajna pogoda. Życzę Wam dziewczyny udanego weekendu. Jak znajdę chwilkę wrzucę fotki morza z pozdrowieniami.
Moje postanowienie na urlop - zero kłótni z moim M.
Pozdrawiam