Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a Mała pomału je coś tam z tych kawqlko ostatnio zrobiłam jej pulpety to wzięła w rękę ale ciężko stwierdzić ile zjadła q ile rozwaliła na podlodze
Mój raczkuje już od lutego więc bardzo długo nie zrobił kolejnego kroku jakim jest stanie i chodzenie. Teraz dopiero zaczął stać. Ale jak to mówią jak dzieci jest wygodnie raczkowac to nie ma motywacji nauczyć się chodzić. I my jesteśmy dobrym przykładem. Bo pyszczek tak popyla na czworakach.Hey dziewczyny, panie wczoraj pobrały krew u Tymka, dzisiaj wizyta u pediatry i odbiór badań. Już wczoraj wieczorem wydawało mi się, że jest lepiej, ale w nocy znowu ponad 39 stopni. Mąż dzisiaj pracuje zdalnie to trochę mi pomoże. Młody strasznie marudzi.
Veronika - u nas jak Tymek je to jest totalny bałagan, zrzuca na podłogę patrzy się i mówi bam. Wszystko skubie i rozrzuca. Krzesełko i podłoga, a nawet szafki upaprane. Ubranie do przebrania. Ładnie je Leon
Foxy- jejku, ale Alex "wydoroslal".
Pati-ja też nie wiem ile dokładnie Tymek zjada. Dużo laduje na podłodze
Emol - Artur niedługo ruszy. Po fotkach widać, że już jest stabilny. Widzę, że mój to nie szybko zacznie chodzić sam. Jest bardzo ostrożny.