• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek gratulacyjny listopadowych Mam :-)

Gratuluje wszystkim dziewczynom które po mnie urodziły śliczne bobaski niech zdrowo rosną....:-)

Niestety jak na razie nie mogę się ogarnąć i dokładnie wyczytać która już urodziła..bo zaglądam do kompa na chwilę na stojąco nie jestem w stanie jeszcze usiąść :wściekła/y:

reklama
No i poczatek listopada zaaowocował nam w rozpakunkach :-D

angie katerinka troszke spoznione gratulacje w tym watku odemnie - ale najwazniejsze to zycze Wam zdrowka dla dziewczynek, no i dla was szybkiego powrotu do sil, oraz jak najmniej powodów do zmartwien ;-)

madzia
Twoja coreczka jest naprawde duża, jak na porod wczesniejszy, a że zdrowa i silna to najwazniejsze. super!

ewa87 cóż za rozwój akcji... Niczym z jakiegoś scenariusza filmowego :-D z jednej strony zazdroszcze szybkiego porodu i (chyba?) znośnych skurczy, a z drugiej strony dobrze, ze zdazyłaś na czas na IP. Zdrówka!

margana i doczekalas sie chyba dosc szybkiego porodu :tak: i bardzo dobrze, że taki byl przebieg bo nalezało ci sie po tych męczacych tygodniach :-D Teraz juz mozecie cieszyć sie swoja rodzinką!
Liczylam na takie informacje ;-)

kati82 i dla Was gratulacje, za Wasze spełnione zyczenie ;-)

Ostatnia edycja:
Kati82 moje GRATULACJE kochana!!!!!!! zdrowka zycze wam kochana i zebyscie szybko wrocily do domciu :-)
Margana Kochana GRATULUJE!!!!!!!!! w koncu sie doczekalas swojego cudu,zdrowka wam zycze!!!!!!!:-D

Margana - kochanie GRATULACJE!!!!!! Dużo zdrówka dla WAs dziewczyny!!!

​Kati - wielkie GRATKI!!!!!!!!!! Zdrówka życzę i szybk owracajcie do domku!

reklama
Margana, widzisz tak długo oczekiwany dzień nadszedł;-) GRATULACJE! Świetnie i szybciutko Ci poszło, córa Ci wynagrodziła te tygodnie czekania i bólu:tak: Ucałuj Małego Głodomorka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry