Mam pytanie ile wasze dzieci zjadają mleka modyfikowanego? Moj mA 3tyg i 5dni wstaje co 3/3,5 godz i zjada 90ml... myślicie że jest ok. Pozdrawiam
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzysz o własnej marce, o otworzeniu firmy? Wpadaj 8.03 o godz.10:30. Daria opowie, jak zacząć myśleć o produkcie? Jak stworzyła markę Clochee i jak udaje jej sie łączyć macierzyństwo z prowadzeniem firmy. Będzie czas na wasze pytania! Zapraszam serdecznie.
Jeśli masz sposoby na kolki i ból brzuszka maluszka, nie przegap konkursu Vivomixx. Wygraj zakupy!
Pozdrawiam Anna ŚlusarczykAha to dobrze dziekiTak. Mysle ze wszystko jest ok. Moj synek też tak zjadał.
Ok no mój teraz waży 3900Mój starszy syn pił wiecej w tym okresie, coś około 110 ml i co trzy godziny z zegarkiem w ręku. Starszy podobnie, z tym że jego trzeba było budzić bo on w nocy w tym "wieku" ok 3-4 tygodni potrafił już spać ponad 5 godzin bez pobudki na mleko. I my do pierwszego miesiąca karmiliśmy się mieszanie, mm i kp. Ale moi synowie byli z tych "dużych dzieci" po urodzeniu
Myślę, że 90 ml to dobra ilość i po prostu wystarcza dziecku![]()