• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sprite może przyciagasz chłopów :D u nas na czerwcu 2011 było po równo nawet dwie laski, które miały bliźniaki (albo 3) tez miały parę chłopca i dziewczynkę wiec wszystko idealnie się rozdzielilo ;)

kasiek, gosiane gratulacje chłopców :tak:kasiek trzymam kciuki, może łożysko się jeszcze podniesie!

Co do płci to ja przecież do tej pory podnosiłam srednią chłopczykową a teraz być może przejdziemy na drugą stronę :cool2:

no właśnie ja też się cały czas obawiam, że jednak na usg 06.09 okaże się że siusiak urósł :P chociaż niby widziałam na usg i mam na zdjęciu, że ptaszka nigdzie nie ma i jakieś kreski i kropki i bułeczki świadczące ze to pipka na 100% :-D:-D

ja jeszcze nic nie wiem. młodego poznałam od poczęcia. czułam, że to chłopak będzie i w 18 tyg. zobaczyłam siusiaka, więc praktycznie na 100% byłam pewna płci. później ciągle mówiłam, że pewnie drugie dziecko to też chłopak będzie. ale jak już zaszłam w ciąże, to nie wiem czy po prostu nie miałam/nie mam żadnych przeczuć, czy na pierwszy plan wysuwa się "ktokolwiek, byle zdrowe" i dlatego nie umiem myśleć w kategorii płci. wiadomo, że każdy obok życzy mi córki, dlatego, że mam już syna, ale ja kompletnie nic nie wiem :sorry2:

a na dotychczasowych usg siusiak nie został wykryty, ale też płeć żeńska nie została potwierdzona, więc będzie niespodzianka ;-)

reklama
Sprite to ja z Ola miałam przeczucie ze chłopak :P a tam dziewoja :P a teraz żadnych przeczuc może trochę na dziewczynkę ale bardziej wynika to z tego że chciałam laske wiec nie biorę tego jako przeczucie, jestem ciekawa kto się pokaże 5 września wciąż Stachu czy może Stacholina ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry