reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Odmeldowywuje sie i ja!
Od rana na nogach. Najpierw wizyta w szpitalu i konsultacja anestozjologiczna. Potem krótkie spotkanie z położna i zwiedzenie bloku porodowego. Ze nie opłacało nam sie wracać do Tychów, pojechaliśmy do Silesii i tam spędziliśmy prawie 2h. Mówcie co chcecie ale centra handlowe męczą strasznie. Jestem wyeksplatowana na maxa. Na koniec wizyta u gin :)

Szyjka utrzymana, zamknięta. Mała sie jeszcze nie pcha na świat. Wszystkie wymiary idealne do wieku ciazy. Wazy 2600, wiec gigantem nie bedzie. Na co zwróciła uwagę to na wymiar nóżki. Ze nogi sa długie. Modelka mi rośnie. No i fajnie jej sie czkało akurat na usg :)))
Następna wizyta 09.01.

reklama
Melduję się po wizycie! Gratuluję wszystkim udanych wizyt!

Wszystko ok, przepływy nadal prawidłowe, łożysko trzyma się (II stopień), szyjka chyba też i rozwarcia nie ma żadnego, bo mówiła, że na wcześniejszy poród się nie zapowiada hmm... trochę szkoda, bo już tak za tydzień mogłabym rodzić :-p

Mały waży 3370 g, czyli dość dużo przybrał od ostatniego razu. :tak:
Na Dopplerze w końcu odsłonił na chwilę buźkę i dostałam zdjęcie mojego pyzia w3D! :-D (Nulini a tak Ci wczoraj zazdrościłam i zobacz, spełniło się :-D
Paciorkowiec pierwszy raz w życiu wyszedł mi ujemny i zastanawiam się, czy branie Duomoxu nie zafałszowało wyniku, bo ja ZAWSZE miałam bakterię, nawet w ciąży teraz ok. 20 tyg... Dopytam w szpitalu.

kasiek kochana jesteś że pytałaś o mnie :sorry:

Doggi sama małopłytkowość to że tak powiem pikuś, u mnie sytuacja skomplikowana przez leki p/zakrzepowe które mi jeszcze dodatkowo rozrzedzają krew (skłonność i do krwawień i groźnych zakrzepów...), lekarze sami nie do końca wiedzą jak ustawiać te wszystkie leki, bo na jedno działa dobrze, na drugie odwrotnie. Bo same płytki to nawet jak jest właśnie 30-40 tys to spoko, przetoczą płytki i powinno być gites majonez. Zresztą wiesz jak to jest jak się ma dodatkowe obciążenia...

Przedstawiam Wam mojego Dominika :-D
DSC06744.jpgMam nadzieję, że coś będzie widać, bo mój aparat nie chciał zrobić zdjęcia z bliska, musiałam odsunąć.

Załączniki

• DSC06744.jpg
    DSC06744.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry