reklama

Wkładka/spirala

Dusia1506

Zaangażowana w BB
hej dziewczyny mam pytanie,
Czy któraś z Was zakładała wkładkę nie mając krwawienia, słyszałam że najlepiej założyć ją w ostatnich dniach miesiączki ale jak się nie uda ?
Z góry dziękuje ze odpowiedż

reklama
Rozwiązanie
Mialam dwa razy zakładana. Ogólnie nie jest to straszne troszkę czuć ciągnięcie, ale ogólnie nie jest straszne. Również wyciągną miałam dwa razy bez krwawienia za pierwszym razem nic nie poczułam a za drugim razem troszeczkę , może dlatego że drugim razem inny ginekolog wyciągał, albo poprostu długo już była.
Jeszcze raz dzięki
Dziękuje za info, bardzo to nieprzyjemne wówczas?
Mialam dwa razy zakładana. Ogólnie nie jest to straszne troszkę czuć ciągnięcie, ale ogólnie nie jest straszne. Również wyciągną miałam dwa razy bez krwawienia za pierwszym razem nic nie poczułam a za drugim razem troszeczkę , może dlatego że drugim razem inny ginekolog wyciągał, albo poprostu długo już była.

Jeszcze raz dzięki

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry