Cześć. Pisałam Tu Na Forum Dziewczynie O Tym Wózku. Jeżdzę Nim Od 3 Miesięcy I Mogę Polecić. Jest To Jednak Moje Zdanie, Spotkałam Się Z Opinią że Jest Tandetny Jak Na Taką Cenę. Mi Się Nic Nie Pruje, Nie Odpada, Wożę W Nim Kupę Zakupów I Jeszcze 2 Letnie Dziecko Na Dostawce, Więc Chyba Bardziej Nie Można Go Ekspluatować. Jest ładny ( Jak Dla Mnie), Kiepsko Jeździ Się Nim Do Tylu, A Rączka Się Nie Przekłada. ( Dokupiłam Parasolę żeby Słoneczko Nie świeciło Dziecku W Oczy). Gondola Jest Super, Duża I Szeroka. Moja Dzidzia Ma 5 Miesięcy I Mieści Się W Niej Bez Problemu I Jeszcze Troszkę Pojeździmy. Ma Też Podnoszone Oparcie W Gondoli Co Też Nam Się Doskonale Sprawdza. Koła Pokonują Każde Podłoże Nawet Piasek. Jest Dość Cieżki, Mi Ze Względu Na Dostawkę Montowaną Dla Starszego Dziecka Potrzebny Byl Wózek Stabilny, Więc Ciężar Jego Nie Przeszkadza. Mam Windę , Więc Nie Noszę Na Górę , Alę Weż To Pod Uwagę. Co Jeszcze Mogę Ci Napisać- łatwy Do Wyprania, Zdejmuje Się Co Trzeba I Do Pralki. Spacerowkę Wyprubowalam Na Starszym Synu I Też Wydaje Się Ok. Ja Polecam , A Decyzja Jest Twoja.