Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Colly ale ma super torbę na zakupy będzie pojemnaAga, Szczesliwa no jestem o tyle spokojna że wózek jakikolwiek będę miała I już nawet nie muszę się nad tym zastanawiać. Kwestia raczej taka że nie wiem czy on taki wspaniały będzie na zime (ta gondola mogła by być bardziej osłonięta) no i ta kolorystyka... W sensie kolory ładne ale czy akurat ja takie chcę to nie wiem. No i wydaje mi się że one są fajne teraz w lato jak jest ciepło a w zimę to już takiego szału nie będzie. No i kolejna sprawa że taki wózek 2w1 to koszt ok. 2000zł więc skoro to nie małe pieniądze chciałabym być bardziej zadowolona... No i jeszcze nie wiem jak z adapterami do tego fotelika co już kupiliśmy. Jak nie będzie się dało założyć fotelika na stelaż to będę to mojemu L wypominać do końca życia. Poważnie![]()
Zresztą same zobaczcie, będę miała dokładnie ten wózek:
http://www.babyland.pl/media/cache/product_fancybox/assets/photos/WT632-02.jpg
Super że się angażuje, to ważne bardzodzięki dziewczyny za te słowa pocieszenia
Buba no mi się marzy taka sytuacja jak u Ciebie. Tylko my mamy finanse wspólne czyli tak czy siak płacimy wspólnie więc chyba nigdy nie będzie to tak wyglądało jak bym chciała. Tzn. cieszę się, że się chłop angażuje ale żeby to było na zasadzie wspólnych decyzji a nie że "on już zdecydował".
Baby Jogger ma znajoma, spacerówkę mini city? Baardzo chwali!Colly,
Bardzo fajny ten wózek!! Spacerówka wygląda na genialną. Zreszta gondola te 6msc na pwno też posłuży odpowiednio
Ela,
Expander fajny, ale silver bardziej mi się podoba. Jednak rozumiem względy finansow
Ja dziś byłam oglądać baby joggera. Mialam nawet okazję go poprowadzić co prawda z jednym dzieckiem, ale i tak jestem pod wrażeniem zwinności i lekkości. Pani jedynie zbiła mnie z tropu i odradza weraję z pompowanymi kołami - ponoć znacznie częściej wracją na gwarancję
Dobrze, że do sierpnia jest jeszcze troszkę czasu![]()
U nas jak u Buby, ja wybieram wszytko ale konsultuję z M. żeby nie czuł się pominiętyza pierdoły, ubranka itp. płacę ja z "duże i drogie" M.
(choć nie mamy rozdzielności majątkowej i w sumie za wszytko razem płacimy).
:what:
idealny
i już go zaklepalismy, odbiór pod koniec sierpnia :-) bardzo się cieszę że w końcu mam to z głowy :-) muszę tylko jeszcze pomyśleć który fotelik