reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki

Co do elei to ja widuje ją częściej jak mure ale sama nie testowałam że względu na przednie małe koła.

O bebetto Silvia też myślałam na początku . Podobała mi się wersja granatowo biała. W sklepie mój L stwierdził że źle mu się prowadzi ale on ma 1,90m wzrostu więc ma inne wymagania. W internecie są różne opinie.

reklama
Xmamuska,

Jeżeli zależy Ci na lekkiej i małej spacerowce to chyba opcja ostatnia jest najlepsza :tak:

Ale ta silvia tez bardzo ładna :)

Ostatnia edycja:
Xmamuska,

Jeżeli zależy Ci na lekkiej i małej spacerowce to chyba opcja ostatnia jest najlepsza :tak:

Ale ta silvia tez bardzo ładna :)

No właśnie byłam zdecydowana już na silvie,ale mnie straszą że nie będe zadowolona,że spacerówka za duża,że do samochodu sięnie zmieści,że będe chciała spacerówkę mniejszą i sama nie wiem co mam robić,znów kisiel zamiast mózgu :(

No właśnie byłam zdecydowana już na silvie,ale mnie straszą że nie będe zadowolona,że spacerówka za duża,że do samochodu sięnie zmieści,że będe chciała spacerówkę mniejszą i sama nie wiem co mam robić,znów kisiel zamiast mózgu :(

Rozumiem Cię doskonale :tak:

Właśnie ja z córką tak się wpakowalam w wózek 3w1 i mimo, że super się go prowadziło - miałam xlandera Xa - był extra wygodny. To minusy jednak mocno wpływały na funkcjonalność w okresie gdy mała juz przestała być taka mała;) bo wózek był duży i ciężki :(
I jak mała miała 14msc to wózek sprzedalam i kupiłam mniejsza spacerowkę, która też była wygodna, ale łatwiej z nią zejść, łatwiej włożyć do auta i wogóle.
Teraz gdybym miała wybierać pojedynczy wózek tez pewnie zastanawialabym się co zrobić :tak:

Xmamuśka ja też myślałam o takim rozwiązaniu ale doszłam do wniosku że nie chcę przekładać pół rocznego dziecka do lekkiej spacerówki i potrzebuję też tej dużej. Poza tym nie spotkałam się żeby gdzieś można było kupić samą gondole bez spacerówki.

Widzę dylematy wózkowe, trzymam kciuki za wszystkie decyzje :) każda z nas ma inne potrzeby, inny gust i inny budżet ale wszystkie mamy i będziemy mieć wypasione fury :)

Colly,

Z jednej strony moze masz rację tylko np w moim wózku spacerówka ta duża niczym nie różniła się od tej małej, a ja sporo kasy straciłam na zestaw 3w1 by go potem sprzedać prawie nowego. Co do tej pory wypomina mi mój Ł :p

A faktycznie dużo osób mi mówiło bym brała tańszy wózek bo długo taką dużą kalumbryną nie pojeżdze. Ale znam też mamy co faktycznie przez 3 lata te duże wózki uzytkowaly i są zadowolone. Ale fakt jest taki, że te co znam to mieszkają w domku i na wyjazdy typu zakupy dzieci nie zabierają wiec wózka tym bardziej.

Suma sumarum jak Buba napisała każda z nas ma inne potrzeby i pojazdy naszych dzieci musimy pod nie dostosować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś śniły mi się wózki ... jezuuuu oszaleje normalnie,ale doszłam do wniosku że biore 2 w 1 silvie bo fotelik już mam,dostałam od brata Maxi cosi.Też nie wyobrażam sobie wozić malucha w lekkiej spacerówce i jeszcze tyłem do mnie o! Niech se wsadzą te swoje rady w kieszeń,później jak będzie trzeba to kupie spacerówkę

Ostatnia edycja:
Do góry