a może jakiś inny wózek godny polecenia?Faktycznie opinie ma beznadziejne-ja bym nie zaryzykowała tym bardziej, ze nie jest to najtańszy wózek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może jakiś inny wózek godny polecenia?Faktycznie opinie ma beznadziejne-ja bym nie zaryzykowała tym bardziej, ze nie jest to najtańszy wózek.
Dziecko mnie zajęło wiec zdążyłam tylko wkleić link [emoji13] Ponoć dotyczy to tylko anex cross z 2017 roku, a potem producent za darmo wymieniał stelaże jak ktoś się zgłosił. Z 2018 niby maja usunięta usterkę. Anex sport są raczej chwalone. Z wyglądu cross mi bardziej odpowiada ale nie wiem czy bym mogła mu zaufać [emoji848]
Teraz ma być ponoć w baby jogger podnoszony podnozek, ale to w najnowszej wersji, która ma być w tym roku. Jest to istotne jak chodzi o mniejsze dzieci bo wygodniej jest spać z nóżkami w tym samym poziomie a nie na dole [emoji6] ja np mam baby jogger bez podnoszonego podnozka ale mój syn ma prawie dwa lata i rzadko już śpi w wózku, jednak gdyby była opcja podnoszenia to bym do teraz mu podnosiła [emoji6]Mam jeszcze pytanie odnoście dwóch wózków zastanawiam się między baby jooger city mini a valco snap 4. Sprzedawca powiedział że valco jest lepszy bo ma podnoszony podnóżek a jogger nie. I tutaj jest moje pytanie czy ten podnóżek jest bardzo istotny? To czy się podnosi czy nie?
Mam Roan Bass Soft, poza ciężarem jest ok. Bardzo dobrze amortyzowany, żadne leśne bezdroża mu nie straszne, wjedzie wszędzie. Gondola bardzo duża. Jeśli nie będziesz musiała go kilka razy dziennie wkładać i wyjmować z bagażnika ani nosić po schodach to polecam![]()
Super, skoro masz i się nie skarżysz, to chyba dobrze wróżyA jakie masz obicie, tzn kolor. A spacerówka?