Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondoląMyślę, że to element bez większego znaczenia.
Ej wiecie, że ja to nawet nie pamietam jak jest montowana u mnie ta pokrywa [emoji85] ale raczej nie suwak. A dziecko żeby było to w stanie skopać to chyba z 8ms musiałoby jeździć gondoląMyślę, że to element bez większego znaczenia.
Skoro nawet nie zwróciłaś uwagi, to znaczy, że to faktycznie chyba nie jest specjalnie istotne :-)
@Ennis92 , @HaTo i @florence_doughter dziękuję też za Wasze opinie :-)
To jeszcze jedno pytanie z tej serii - czy wbudowana moskitiera jest czymś przydatnym? Tzn. czy jest dużo fajniejsza niż uniwersalna moskitiera dokupiona za 50zł ?
To jeszcze jedno pytanie do doświadczonych mam - jak bardzo brudzi się wózek z zewnątrz?
Mam okazje kupić upatrzony wózek w świetnej cenie, ale w takim średnio jasnym beżyku i zastanawiam się czy ma szansę wytrzymać używanie przez 2-3 dzieci?