reklama

wózkowy lansik

wiecznie_zajeta

Zaangażowana w BB
Nie wiem, jak Wy ale ja uwielbiam spacery z wózkiem, mam fisia na punkcie wózków, wkładek, śpiworków i dodatków i najchętniej kupiłabym tego milion i co spacer, to w innym. Dla mnie mamusia z wózkiem, to ikona macierzyństwa. Jak jest u Was? Jesteście wózkowe "blachary"?

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
Moja koleżanka parę razy wygrała jakieś drobne upominki, chyba kosmetyki do pielęgnacji ciała dla kobiet w ciąży, myślę, ze to prawdziwe akcje.
Mam pytanie do dziewczyn, które mają kokosowe mateacyki w wózkach? W jaki sposób je pierzecie? Czy w ogóle można?

Tutis ma żelowe koła?
Urwanie głowy z tymi wózkami, teraz o niczym innym u mnie w domu się nie myśli ani nie rozmawia, no a czasu coraz mniej, w końcu muszę coś wybrać
tak
osobiście uważam, ze są lepsze niż pompowane, nie martwisz się, ze uchodzi z nich powietrze czy, że łapiesz gumę, nadają się na wertepy jak i równe powierzchnie.
Jak będziesz patzrec w sklepie, to zwróć uwagę czy koła dobrze skręcają i czy nie mają za dużego rozstawu, żeby łatwiej było np. wejść do autobusu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry