reklama

wózkowy lansik

wiecznie_zajeta

Zaangażowana w BB
Nie wiem, jak Wy ale ja uwielbiam spacery z wózkiem, mam fisia na punkcie wózków, wkładek, śpiworków i dodatków i najchętniej kupiłabym tego milion i co spacer, to w innym. Dla mnie mamusia z wózkiem, to ikona macierzyństwa. Jak jest u Was? Jesteście wózkowe "blachary"?

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
dziewczyny zamówiłam aero silver moon, któraś z Was ma? myślicie, że parasolka jest konieczna, czy da się przeżyć bez? I skąd zamawiałyście ewentualnie?
konieczna może nie, ale fajnie jak masz na lato, do gondolki, w spacerówce zasłonisz budką albo dziecko siedzące ma czapkę, to tak nie świecie, tzn. nie prosto w twarz. Uniwersalne są i mają taki przykręcany uchwyt. Powinny do każdego wózka pasować. Ja dostałam po rodzinie, ale przy pierwszym nie używałam.

dziewczyny zamówiłam aero silver moon, któraś z Was ma? myślicie, że parasolka jest konieczna, czy da się przeżyć bez? I skąd zamawiałyście ewentualnie?
hej, hej :)
Ja mam silver moon, bardzo mnie urzekłą kolorystyka tego wózka. Nie kupuje parasolki, myślę, że budka odpowiednio będzie chronić przed słoncem. Jest też moskitiera. Zamawiałam przez ceneo

Moj wozek juz w domu. Maly, zgrabny, wniose na 3 pietro i niska cena. Nie sprawdzi sie to kupie super spacerowke i po problemie. Juz mialam dosc ogladania i chodzenia po sklepach.
Easy go optimo, fotelik aton 5
IMG_20190219_132029.jpg
IMG_20190219_130939.jpg
IMG_20190219_132959.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry