Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kerna doskonale Cię rozumię.Mój tez jakos słabo sie interesuje moją fasolką, jak coś mówie to tak patrzy jakbym sobie wmówiła tą ciążę...brrrrr a ja sie złoszcze ze ho hotak strasznie chcial mieć dzidzie a teraz tak obojętnie do tego podchodzi...

to pewnie dla tego ze zawsze w zyciu miałam wszystko zaplanowane a tu niespodzianka... aż mam moralniaka z tego powodu...
i dzis jej odeszły wody i jest na porodówce ale jeszcze nie ma skurczy i coś mi sie wydaję, że urodzi idelanie w termnie - skubana 
on w ogóle nie chcaił spać w łózeczku tylko na spacerze albo w aucie. Ale my twardo i teraz już od daawna mi śpi od 19.30 do 6-7 rano. dziś do 8:-)
A on mi że nie wie czemu..że jakoś nie wierzy i nie dociera to do niego. Tak było z pierwszym. dopóki brzucha nie zobaczył to nie wierzył. no niestety faceci tego nie odczuwaja na wsłasnej skórze tak jak my..są zawsze obok tej całej sytuacji i dlatego cięzko im w to uwierzyć. Mój teraz mi oświadczył, że uwierzy jak zobaczy fotkę z usg....no to mu ją dam:-)

:-):-):-):-):-):-):-)
9 stycznia juz bylam u ginia potwierdzil ciaze 5 tydz pecherzyk ciazowy 8mm bez zaroda co mnie troszke zmartwilo :-

do uslyszenia:-):-)