Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,mieliśmy ruszyć d..ki ,ale nie wiem czy to sie uda
.

?????nie plamie czysta krwia... Ale wyraznie brudze,raz rozowo,po chweli brunatno... wczoraj wzielam sie za porzadki i chyba nie potrzebnie,od poczatku ciazy biore acard,po ostatnim pustym jaju mam takie wskazania,a w nocy zaczelam duphaston... jestem dobrej mysli ale mimo to bardzo sie boje![]()

:-) M. się zajął małym a ja w końcu mogłam odpocząć. Cały dzień czuję się świetnie, żadnych mdłości, żadnego bólu:-) No i wilczy apetyt:-) 

Halo Sprobuj podjadac sliwki suszone te z puszki , i wszystkie napoje musisz slodzic laktoza ( cukier z mleka pytaj w aptece) To naprawde mi pomoglo.- Tak mi poradzila ginka.No zaliczyłam godzinny spacer
Aktivię też kupiłam i jedną porcję zjadłam. Co do ruchu wiem, że jest jak najbardziej wskazany dlatego zrobiłam godzinną drzemkę a potem wyszłam. U mnie złe jest to że w pracy 8 godzin siedzę, potem wrócę do domu to już się nigdzie nie chce wychodzić bo ciemno i zimno, no i dzieci zazwyczaj nie chcą. Oby do wiosenki![]()