Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
choć mało sie włączam na forum, jakoś chyba nie umiem nawiązywać kontaktów na takim forum, to dziś muszę napisać. bardzo sie wystraszyłam wczoraj, bo miałam krwawienie takiej czerwonej świeżej krwi. plama tak o średnicy centymetra. W poprzedniej ciąży miałam plamienia, ale brązowe, małe, kilka kropel, a teraz zupełnie inne. A do lekarza mogę dopiero w poniedziałek.
a teraz cisza... najbardziej boje sie reakcji mojej wloskiej przyszlej tesciowej..jak tylko potwierdze ciaze u gin mam zamiar oglosic wszytskim bo denerwuje mnie to ciagle tlumaczenie czemu przestalam palic, czemu nie pije alk i inne tego typu klamstewka :-)gaja23 a nie bolą Cię no... piersi od leżenia na brzuchu?
Nie wolno w ciąży masować piersi i sutków bo naprawdę wywołuje to skurcze macicyMoja Ginka nie badała mi też piersi i powiedziała, że nie poleca ich intensywnego dotykania i masowania bo czasami może to wywołać skurcze macicy i samoistne poronienie...Sama nie wiem co o tym sądzić.