Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no i jestem..a teraz żałuję..serio. ciśnienei mi się tylko podniosło jak przeczytałam te Wasze posty...wolfheart..Twoje są równie przesadne....ale nie mam nerwów czytać do końca...
widać nie powinnam wszystkiego opisywać. Już mam nauczkę przynajmniej. Swoje sprawy zostawiam sobie a tutaj będę pisać o zmęczeniu i pogodzie.
I nie będę tłumaczyć jak było na prawdę bo to i tak nic nie da, a przekonywanie mnie do rozwodu i ucieczki z małym z domu to jakaś paranoja.
Reszcie dziewczyn dziękuje za pocieszenie i wsparcie..niektórzy jak widać potrafią obiektywnie popatrzeć na sprawe a nie doszukiwać się pijanego nożownika katującego własne dzieci!!! Jestem normalna i wiem co można czego nie!! nosz *****!! I fakt, jak niektóre dziewczyny słusznie zauważyły po dwóch zdaniach nie powinno się oceniać całej sytuacji!! A ja jakoś dziwnie nia miałam czasu opisywać klatka po klatce całej sytuacji!! Nie błagałam Was o pomoc bo jesteśmy katowani i M ganiał nas z pięsciami do cholery!!!!! Dziewczyny...tragedia no.
Dorotka a Ty proszę Cię uspokój się...kurcze no niełatwo masz.Ale jak już któraś dziewczyna napisała jakby dzidzia miała wady, to pewnie nastąpiłoby poronienie a uCiebie usg jest ok!! Nie stresuj się tylko uwierz w lekarzy, medycynę! Nie Ty jedna masz taki problem i na pewno lekarze wiedzą co robic w takich przypadkach!! Sciskam!!
aha wiem Dorotka, że temat zamknięty, ale musiałam swoje zdanie wtracic!!! Po temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haszi coś jest w tym co piszesz, ale kurcze no...jakby z Ciebie robili nieodpowiedzialna matkę a z Twojego kata alkoholika to na pewno nie czytałąbyś z uśmiechem,..o nieale luzik, to jest forum i tyle nas tutaj, że pogladów na różnesprawy też jest całe mnóstwo
![]()
![]()

Witam! wszyscy piszą o pizzy a ja dzisiaj właśnie wybieram się do pizzerii. Już mi slinka cieknie.
Jeśli chodzi o witaminki to mi ginka nie kazała brać. Ważna jest po prostu odpowiednia dieta i nie trzeba się dodatkowo faszerować. Jak ktoś już tu pisał przedawkowanie witamin jest tak samo groźne jak ich niedobór. Więc po co łykac cały pakiet witamin niepotrzebnie. Lekarze jeszcze mówią że i tak nie wchłaniają się w 100% a wydatek jest. Ja wolę zakupić sobie owoców zwłaszcza,że w ciąży mogłabym je tonami pochlaniać![]()

teraz czekam na zaproszenie 

ciekawie u Ciebie

ani sklepów nie ma dobrych. Jak muszę coś kupić to zwykle do rzesz musze jechać
dlatego tak pytałam. Tak przynajmniej dała mi do zrozumienia. Ale żadko bywam i dużo nie wiem

potem M wrócił, film i zleciało

Ostatnio mało zaglądam przez tego mojego bejbesa bo jak nie siedze na kompie tylko poświęcam mu choć odrobinę uwagi to jest luzik i nawet dajemy rade. Ale jak zobaczy mnie na fotelu to wrzask i nie odpuszcza. A ja nie mam potem głowy skakać nad nim żeby się zrekompensować. Swoją drogą Wasze maluchy też tak mają? Bo ja już nie wiem czy to rozpieszczenie czy naturalna potrzeba zainteresowania
on nie chce sięsam bawić
Czasem na 5 czymś się zajmie jak widzi że też coś robię
cwaniak. Ale jak siądę, czy się położę to od razu "MAMA MAMA"

, wziął oczywiście bejbesa więc mam luza

sama jestem w szoku, bo nigdy nie jadłam mięsa na słodko dodatkowo we własnym wykonaniu, ale dogodziłąm sobie..tylko mało mi tego wyszło