Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj JAK ja widzę desperadosa w sklepie to mi się chce płakać....Super, ze wizyta pomyslna - rosnie Ci ta mala, jak na drozdzach :-)
Co do fotelika dla maluszka - to tez niedawno zupelnie uswiadomiono mnie, ze montuje sie go tylem do jazdy :-)
Ja wypralam wszystkie ciuszki w temp. 30 stopni, z podwojnym plukaniem - zeby dobrze proszek wymyc, a wirowanie na 400 :-) wyzsza temperatura - chyba masz racje - moglaby zdeformowac te sliczne, malusie ubranka :-)
Trzymamy kciuki i nie martw sie, moze sie dzidzia jeszcze obroci.. :-)
KCIUKII ZACISNIETE :-)
Ja wczoraj objadlam sie barszczu czerwonego, po poludniu frytek i ledwo wieczorem wyszlam z domu - ale musialam, bo takiej duchoty, juz z miesiac nie mielismy w mieszkaniu. Posiedzielismy ze znajomymi w lokalnym ogrodku piwnym prawie do 1. Tak mnie kusilo, zeby sobie desperadosa z cytrynka wypic..... jejjjjj.... Ale skonczylo sie na wodzie niegazowanej ..ehh..
Dzis obudzil mnie mega glod, wiec jestem juz po obfitym sniadanku. Przesylam pozdrowionka i milej niedzieli :-)

Życze Ci dobrego, bezproblemowego porodu, bo może jeszcze czekasz a może już tulisz swoją córeczkę - jestem z Tobą myślami mocno, mocno! Mysiu, a Ty dalej w dwupaku ...oj to czekanie teraz pewnie męczy, ale byle do jutra- cos zadecydujecie z lekarzem .Dawaj nam znać, jak u Ciebie ! :-) Trzymam kciuki za jutro.Taka_ja kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrzeBóg nad wami czuwa!!!
Dzień dobry mamuśki::-)ja w nocy przezywałam dramat!!!! miałam bardzo silne skurcze macicy poszłam się wykąpać i myślałam ze pojade do szpitala , ale..... przeszły
jestem cała napuchnięta kostki u stóp to w ogóle ich nie widac, palce u rąj to jakiś dramat czuje się okropnie:--(
Jutro idę dziewuszki na wizyte do gina bo jestem po terminie i troche sie denerwuje.....

Pewnie niałatwo ze mną teraz spać w jednej sypialni ;-)