Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jutro mamy usg brzuszka, a 5 maja chirurga, bo pępek małej się zaczerwienił i mamy sprawdzić czy jakaś przetoka się jej nie zrobiła :-( a poza tym jutro pobieranie krwi i łapanie siusków przed nami.. jak Wy to robiłyście? Mam na myśli próbkę na posiew- tą która musi być pobrana ze strumienia moczu, a nie z woreczka ,bo ja jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić
Nina odmawia stanowczo jedzenia kaszek, a że w związku z usg 2 dni nie może jeść warzyw i owoców to jedziemy na samym mleku, a tak się męczyłam by zaczęła cokolwiek jeść innego niż mleko, mam nadzieję, że tak przerwa wszystkiego nie zaprzepaści ..
strasznie mi się spodobało, instruktor super więc już z niecierpliwością czekam na sobotę i kolejne 2h za kierownicą :-) 
i stanęłabym na rzęsach by jak najszybciej być na miejscu, nawet jeśli bym się spóźniła na pogrzeb, później nie poradziłabym sobie z wyrzutami sumienia. I na 100 jest to ważniejsze niż jakiś prom, wakacje i wszystko inne. Trzymaj się dziewczyno ,a swojego to zrównaj z ziemią za takie chamstwo, ja wierzę w to, że pomimo tego, że śmierć jest jakby końcem to obecność na pogrzebie wiele zmienia i tekst w stylu, że teraz nic nie zmienisz i nie pomożesz to jakiś absurd ! mam nadzieję, że niczym Cię nie uraziłam ,ale strasznie mnie to wkurzyło ...

Ninka póki co najlepiej komunikuje się z zabawkami, książeczkami 
No i juz przyelcialam.....
Samolot odwolany bo niby zepsuty
Tylko sie nasiedzialam na tym lotnisku:/
Dziecwzyny mama taka sytuacje teraz w domu.
Moj K mowil mi zebym na pogrzeb nie leciala bo kasy nie ma(bilety drogie)a ze w lipcu mamy prom wykupiony na wakacje do polski to co to za roznica czy teraz czy w lipcu i tak juz mu nic nie pomoge-to jego slowa,mowie ze chcialabym ojca porzegnac jaki byl taki byl ale to ojciec....a on mowi ze jezeli polece do polski to on prom wycofuje bo juz kasy nie bedzie(a gowno prwda jesczcze 2 miechy i bysmy odlozyli)i powiedzialam mu ze chce leciec i kupil mi ten bilet i odwolal prom!i powiedzial ze z****lam nam wakacje ze to mowja wina wszytko no i tez moja wina ze odwolal prom(juz sie nie da tegoprzywrucic biletu bo dzownil dzisaj trzeba kupic nowy) zacza sie drzec dzisaj na mnie ze to przezemnei wsyztko ze zachcialo mi sie pogrzebu...a ja sie go pytam jagbys byl w mojej sytuacji to bys polecial do poslki on mowi ze NIE ze i tak juz by nic nei pomogl.....ja mwoei to niezl ewas rodzice wychowali......ma was tylko 2(brat i on)...
i juz sama nie wiem dziewczyny powinnam polecec czy nie?? bylam z ojcem zzyta i sobie tego nei wyobrazam nie byc na pogrzebie(i tak los zdecydowal ze nei bede((i bardzo mnei serce boli)wypowiedziec si ena ten temat bo moze faktycznie to wszytko moja wina???

!
zebow na razie nie ma wiec nadal czekamy braciszek bardzo lubi sie z nia juz bawic zobaczymy jak to bedzie jak troche podrosnie i nie da sobie zabierasc zabawek haha bo narazie to jest extra przepraszam ze ja tak tylko o sobie ale nie czytalam jeszcze co u was
ale widze ze ekipa wrzesniowa sie troche zawezyla jak ktoras ma ochote to moge podac na priva dane na nk to mozemy sie troche lepiej poznac milego dnia dziewczyny u nas slonko piekne
jak Lenka wstanie to idziemy na spacerek i po braciszka do przedszkola
cóż.. Niunia lubi to będę