Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zależy od wielu czynników. Najważniejszym chyba jest to, że między naszymi terminami czasami jest nawet i 4 tygodnie różnicy. Tak więc jeżeli któraś z nas ma termin na początku września to już bardzo prawdobodobne jest to, że zobaczy co ma dzidziuś między nogami. Natomiast takie jak my, które urodzą pod koniec września, narazie nie mamy na co liczyć. Przecież to dopiero 11 tydzień.
Druga rzecz to ułożenie malucha podczas badania. Mimo, że już tam coś mam między nóżkami, to jak się uprze i nie będzie chciał pokazać to nie zobaczymy. I nic na to nie poradzimy.
Ja też nie liczę, że w piątek dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Ale za miesiąc na kolejnej wizycie już raczej na 100%.
Póki co to tylko nieśmiało oglądam w sklepach, a wszystko taaakie słodkie
Odkładam kasę na razie, no i chcę sobie kupić jakiś fajny ciuszek, widziałam na allegro śliczne sukieneczki na wiosnę-lato.i będą jajaakurat na Święta Wielkanocne niespodziewanka będzie;-)