OLA368
Fanka BB :)
Karola - mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że wyprzedziłam odpowiedź o sukienkę, gdzie dziewczyny pytały o zakup...??? Jeśli tak to PRZEPRASZAM!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Nie dadzą mi spokojnie posiedzieć przed kompem, bo zaraz pretensje, że ich zaniedbuję
. Wybaczcie więc, że nie odpiszę każdej z osobna, bo za dużo tego by było. 
. Nie próbuję nawet tego opisać, bo się nie da, jedyne porównanie jakie mi się nasuwa w związku z zachowaniem tej małej to diabeł tasmański z tych bajek "zwariowane melodie" 
.
. 

) i normalnie ręce, nogi, cycki i wszystko co może opaść mi przez nią opada. To dziecko nie usiedzi ani chwili spokojnie, a jak się gdziekolwiek, chociażby do kibelka to jest wrzask jakby ją ze skóry obdzierali. A Oliś jak usłyszy jak ona się drze to ją przedrzeźnia i dla zabawy piszczy głośniej
Naprawdę oszaleć z nimi można :-)
nie wiem gdzie oni je zamawiaja, chyba w Bangladeszu
dlatego tez, korzystajac z pieknej pogody zaplanowalam sobie wypad. Trzymajcie kciuki zeby ten cholerny kostium tam byl...bo inaczej sie zalamie

Jak wroce to zdam relacje :-)OLA normalnie nie poznaje Cie. Jeszcze tak niedawno zaganialysmy Cie na L4 a Ty ciagle do pracy i do pracy a teraz juz sie doczekac nastepnego tygodnia nie mozeszWitam się i ja z pracy heh...
Bluetooth - powodzenia z zakupem stroju kąpielowego i na wieczornej wizycie...![]()
Ale ciężko mi się dzisiaj przychodziło do pracy...niby tylko tydzień wolnego miałam, ale już z nastawieniem się urlopowałam, że pracy mam dwa dni - a teraz jak przyszło do tych dwóch dni to masakraOby zleciało i zaczynam pełne leniuchowanie na L4
U nas pogoda też się piękna zapowiada więc życzę żeby wszędzie tak było i miłego dnia!!!
Bardzo dobrze, musimy sie dziewczyny oszczedzac.
Milegooooooooo