dzoana82
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!
U nas nocka w miarę spokojna choć znowu się budziłam wielokrotnie.
Trzymam kciuki za wszystkie rozkręcające się akcje porodowe, no i za te bardziej opieszałe jak ja
Już niedługo wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.
Nie dziwię się, że niektóre są już zniecierpliwione, bo sama jak pomyślę, że miałabym jeszcze przenosić ta ciążę to się włos jeży. Już wczoraj mówię do Męża,że ja już się nie boję, chcę to mieć za sobą i swoją niunię obok
U nas nocka w miarę spokojna choć znowu się budziłam wielokrotnie.
Trzymam kciuki za wszystkie rozkręcające się akcje porodowe, no i za te bardziej opieszałe jak ja
Już niedługo wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa. Nie dziwię się, że niektóre są już zniecierpliwione, bo sama jak pomyślę, że miałabym jeszcze przenosić ta ciążę to się włos jeży. Już wczoraj mówię do Męża,że ja już się nie boję, chcę to mieć za sobą i swoją niunię obok

pierwszy raz mi sie zdarzyło. Wstałam cała zdrętwiała... a teraz moi pojechali do przychodni zapisać małą do lekarza i zamówić wizyte położnej, zobaczymy jak im to pójdzie.
nie uda sie urodzić naturalnie i napewno sie nie obroci bo to 39 t a cesarka nie jest czymś gorszym niż sn i mój ulubiony tekst: " w 9 miesiacu
to czemu brzuszek taki mały, pewnie dziecko strasznie małe...
" nie jest małe wazy około 3500g a brzuszek mały bo taki mój urok i bardzo sie z tego cieszę;-)