Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie też takie "rzeczy" mają miejsce a najbardziej to odczułam po smierci taty, jak któraś z dziewczyn wspomniała zwiezręta reagują, moja kotka kórą miałam jak poparzona uciekła z pokoju.
w środe minie 6tyg od ostatniego szepienia. W pon znowu to samo.
no ale jak ona co 2godz głodna to sie nie dziwie.
Ma dalej zmagamy się z katarkiem ale tragedii na szczęście nie ma. Wiecie co wreszcie od niepamiętnych czasów mieliśmy w miarę zadowalającą noc. Nie rewelacyjną ale zawsze jakiś postęp. Trudno, będzie Wojtulo spał w wózku. Jak z niego wyrośnie to będę się martwić...Swoją drogą jak to się może takiemu maluchowi wszystko pozmieniać...przecież tak nie lubił swojego czterokołowca...
A ja oczywiście nie zamierzam rezygnować z konsultacji z rehabilitantami ani z innym pediatrą. Nic się nie bój ;-)
Będę trzymać kciuki.
Od razu mi się przypomniała pralka mojej mamy, która po wirowaniu zmienia swoje położenie...

Ja mojej czasem mam ochote smoka do buzi przykleić plastrem bo wyrywa go sobie ręką
klementyna i jak? Pralka odleciała?Od razu mi się przypomniała pralka mojej mamy, która po wirowaniu zmienia swoje położenie...
Aha i ja wcale nie chcę tyle ważyć, wyglądam teraz jak...hmm...skóra i kości czyt. brzydko![]()

;-)
...powiem Ci ze wolałabym być zbyt szczupła niż zbyt "duża" /nie lubię słowa gruba/Dzień dorby:-)
Klementyna dziękuje. A czy te kropelki można dawać bez konsultacji z lekarzem? Są one w aptece dostępne? I czy rzeczywiście pomagają na kupki? Bo to ułatwiło by u nas sprawę, wprawdzie Karcia nie meczy się ale jak już 3 dni nie robi to jest troche marudna i jeśc nie chce za bardzo.
/ po 12-tej śmigamy na spacer bo u nas zmowu bedzie dzisiaj ponad 10 stopni 
Jak go widzę w wanience jak szaleje w wodzie i jaką sprawia mu to frajdę to już nie mogę się doczekać. Pływa z jednego końca na drugi, jak leży an plecach to tylko mu wystaje nosek i usta i oczy, a na brzuszku macha nogami jak na żabkę a głowę trzyma nad wodą i wygląda jak żółwik hahahaha