Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jutro wszyscy liczą na super zabawę, a że wiadomo, wiedzą tylko ci co powinni, nie wiem jak ja przetrwam całą tą imprezę...

Przybywa Wrześniówek i dobrze!

niepokoje się...mam nadzieję, że to nic złego nie znaczy ale troche stresów miałam wczoraj więc może to przez to. Wziełam no-spe i czekam aż będzie dobrze.
Pajkaa, witaj!
Madelaine, Tycia miała taką zabawkę - grającą kierownicę. Potrafiła się włączyć przy najlżejszym ruchu. Kiedyś w nocy Tycia obudziła się na cycanie, najadła się, śpi, ja już zasypiam i nagle słyszę z sąsiedniego pokoju "round and round" i muzyczka z tej kierownicy. Myślę sobie "mąż z pracy wrócił", idę sprawdzić. W domu ciemno, do pokoju drzwi zamknięte, otwieram, nikogo nie ma, na środku dywanu kręci się, świeci i gra kierownica Tyci... Wyjęłam baterie z duszą na ramieniu... A telewizor u mnie włącza się sam w wyniku chwilowego braku prądu.![]()

Pajkaa witaj:-)
Bunny ja dzisiaj jestem taka senna i nie mam siły ruszyć się z łożka, coś strasznego. Czuję się jakbym maraton przebiegła
Najlepsze jest to, że jutro jest nasze wesele. Nie przypuszczałam, że tak wyjdzieJutro wszyscy liczą na super zabawę, a że wiadomo, wiedzą tylko ci co powinni, nie wiem jak ja przetrwam całą tą imprezę...
Pozdrawiam wszystkie wrześniówki![]()
dziewczyny powiedzcie mi czy mialyscie wyraźne II kreseczki?? bo ja mam takie blade te kreseczki a robie testami 10...
chyba pokonałam tą paskudną infekcję