U nas tez jakos pochmurno sie zrobilo. Ale czy bedzie z tego deszcz? Oby...
Hania twoja Nela jest babowa. Z reszta sama ostatnio do meza mowilam, ze takie trzylatki sa super. Ubaw czasem jest niezly. Antek tez czasem jak cos palnie, to boki zrywac... lobuziali kochane :-)
Ja tez bym sie wstrszymala ze spacerowkami. A tym bardziej, ze kiedys pisalas, ze musisz panny dluzej wozic w gondolach.
Marciatko ja tez sie zastanawialam, jak wyprac gondole i wspolnie ze szwagierka wpadlysmy na pomysl prania kawalkiem firanki. Gabka obawialam sie, zeby nie zmechacic materialu.
Widze, ze juz wszystkie powoli zabieramy sie za pranie i szykowanie ciuszkow.
Felicity001 ale fajnie, ze rodzice przyjezdzaja. Nauczyciele strajkuja? Myslalam, ze takie rzeczy, to tylko w Polsce...
Ja jeszcze torby do szpitala nie pakuje. Chyba boje sie poczuc, ze to na prawde juz tuz, tuz ;-)
Dooda daj znac po wizycie.&&&
Joani nie szalej, tylko odpoczywaj. Juz teraz musimy sie trzymac dzielnie, zostalo juz mniej, niz wiecej, zawsze jakies pocieszenie;-)
Soniafka to milego witania sie z mezusiem ;-) A Aleks moze jeszcze sie odwroci. Ma jeszcze troche czasu.
Ann_ udanego wypoczynku. Odwazna jestes, ze sie wybierasz nad morze w sierpniu.
Sawi Hania chyba ma racje. Moze trzeba podjechac do szpitala, niech sprawdza. A ze cos tam wyplywa po tych globulkach? Nie przejmuj sie tym. Dla nich to normalny widok. Szpital... gorsze rzeczy ogladaja.
Antek marudzi, ze go swedzi....... Ospa......